Μπαρτσελόνα

Σετιέν: «Μάλλον οι παίκτες μου δεν κατάλαβαν… κάποια πράγματα»

Ο Κίκε Σετιέν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του...

Ο Κίκε Σετιέν ήταν δυσαρεστημένος με την απόδοση της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Βαλένθια…

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο στον αγώνα με την Βαλένθια και μοιραία ηττήθηκε με 2-0. Ίσως αυτή να ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση των Καταλανών, με τον Κίκε Σετιέν να δυσκολεύεται στα πρώτα του ματς ως προπονητής του συλλόγου…

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας του, το οποίο ίσως δεν έχουν καταλάβει ακόμα όλοι οι ποδοσφαιριστές.

«Για να είμαι ειλικρινής στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα για το παιχνίδι μας. Είτε πρέπει να εξηγήσω το πλάνο μας κάπως διαφορετικά, είτε δεν το έχουν αντιληφθεί όσο έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να σημειώσουμε ένα γκολ, ωστόσο δεν τα καταφέραμε», τόνισε.

«Αρκετά πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με μακρινές μπαλιές, ωστόσο δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίον δουλεύουμε στην προπόνηση. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, ωστόσο θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν το ημίχρονο ήταν στο 0-0. Στο δεύτερο το παλέψαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Βαλένθια γιατί βρίσκεται σε καλή φόρμα και μας τιμώρησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, δεν πρόκειται να αναφερθώ σε κάτι. Δεν έχω να πω κάτι καινούριο που δεν γνωρίζεται», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ