Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ταλέντο από την Μπενφίκα θέλει η Μίλαν!
Μίλαν

Ταλέντο από την Μπενφίκα θέλει η Μίλαν!

Τον Φλορεντίνο Λουίς από την Μπενφίκα προσπαθεί να κάνει δικό της η Μίλαν.

25.01.2020 | 17:17

Η μεταγραφική περίοδος του Χειμώνα κορυφώνεται και η Μίλαν με τους Ιμπαϊμοβιτς και Κίερ, ψάχνεται για περαιτέρω ενίσχυση. Οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο τους και προσανατολίζονται στην κάλυψη αυτής της θέσης. Ο βασικός υποψήφιος, είναι ο Φλορεντίνο Λουίς. Ο νεαρός Πορτογάλος αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπενφίκα και θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο.

Ο Λουίς έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του με την Μπενφίκα. Εξάλλου αν και μόλις 20 χρονών, είναι ενεργό μέλος της ομάδας για δεύτερη σεζόν. Η Μίλαν θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να θέλει να ρισκάρει με μια μεγάλη επένδυση. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας, προσανατολίζονται να πάρουν τον Λουίς ως δανεικό. Μάλιστα, ο δανεισμός που έχει προταθεί στην πορτογαλική ομάδα αφορά το διάστημα, μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 και όχι μόνο τους επόμενους 6 μήνες, όπως συνηθίζεται.

Μεγάλη ρήτρα

Μετά τον 1μιση χρόνο η δύο ομάδες θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την κανονική μεταγραφή του παίκτη. Η ρήτρα που επρόκειτο να μπει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Μίλαν δεν μπορεί να σπαταλά μεγάλα ποσά με ρίσκο, για αυτό και χρειάζεται ένα διάστημα δοκιμής του Λουίς, ώστε να αποφασίσει αν θα δώσει τα χρήματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version