Άρσεναλ

Τριπλασιάζει το μισθό Μαρτινέλι λόγω Ρεάλ η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ υπό τον φόβο της Ρεάλ, θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μαρτινέλι με τριπλασιασμό των αποδοχών του.

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είναι μία από τις ελάχιστες ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Άρσεναλ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει αφήσει τρομερές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στο Λονδίνο, κάνοντας τους οπαδούς της ομάδας να αισιοδοξούν ότι βρήκαν το βασικό εξτρέμ τους για τα επόμενα χρόνια. Αν και μόλις 18 χρονών, ο Μαρτινέλι προσαρμόστηκε κατευθείαν στις νέες συνθήκες και σχεδόν αμέσως άρχισε να δείχνει πτυχές του σπάνιου ταλέντου του.

Η αλήθεια είναι ότι στην Άρσεναλ βρήκε πολύ πρόσφορο έδαφος, αλλά κι εκείνος από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Πλέον, υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα, ο νεαρός λογίζεται ως βασικός και έχει όλο το χρόνο μπροστά του να συνεχίσει να βελτιώνεται. Μαρτινέλι

Τριπλασιασμός αποδοχών

Από ότι φαίνεται, οι εμφανίσεις του Μαρτινέλι δεν έχουν συγκινήσει μόνο τους ανθρώπους της Άρσεναλ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εντυπωσιαστεί με τα προσόντα του και βλέπει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο απόκτησής του. Φυσικά ο παίκτης είναι “δεμένος” με συμβόλαιο που τον κρατάει στο Λονδίνο για πολλά χρόνια. Η διοίκηση των “κανονιέρηδων” θέλει να αποφύγει κάθε “σειρήνα” που ακούγεται για τον ποδοσφαιριστή και για αυτό εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης. Ο Βραζιλιάνος έχει πολύ χαμηλό συμβόλαιο, για αυτό στην νέα πρόταση που θα του γίνει, θα του προσφερθεί τριπλασιασμός του μισθού του. Έτσι, πλέον θα αγγίξει τις 30 χιλιάδες λίρες ανά εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ