ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζουντ Μπέλινγχαμ: Το μεγάλο ταλέντο που θέλει η Γιουνάιτεντ!

Τα «μάτια» της Μάντσετερ Γιουνάιτεντ κοιτούν το κατά πολλούς «next big thing» του αγγλικού ποδοσφαίρου, Τζουντ Μπέλινγχαμ

Τζουντ Μπέλινγχαμ: Το μεγάλο ταλέντο που θέλει η Γιουνάιτεντ!

Είναι μόλις 16 χρονών, αλλά έχει ήδη «μαγνητίσει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  (και όχι μόνο) με το ταλέντο του. Ο λόγος για τον Τζουντ Μπέλιγνχαμ της Μπέρμιγχαμ, ο οποίος έχει τραβήξει τα φώτα επάνω του και ήδη οι «μεγάλοι» του Νησιού ψάχνουν τρόπο να τον αποκτήσουν.

Τα τελευταία ρεπορτάζ συνδέουν τον νεαρό μέσο με τη Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να συνδυάσει τόσο μια κίνηση ουσίας, όσο και μια μεταγραφή για το μέλλον στη μεσαία της γραμμή. Ο παλαίμαχος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» και νυν προπονητής της Κόβεντρι, Μαρκ Ρόμπινς, στηρίζει την πρώην ομάδα του στην κίνηση της να αποκτήσει τον 16χρονο, καθώς τον θεωρεί ως «έναν από τους επόμενους σούπερ σταρ της Πρέμιερ Λιγκ».

Από μικρός στα… βάσανα

«Ο Μπέλινγχαμ είναι σπάνια περίπτωση, σίγουρα ένα ταλέντο κάτι παραπάνω από ικανό για να παίξει στην Πρέμιερ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι γελοίο το πόσο δυνατός είναι για την ηλικία του» ήταν κάποια από τα σχόλια του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος δείχνει να πιστεύει πολύ στον νεαρό μέσο.

Ωστόσο, μέσα από τα κολακευτικά για τον ίδιο σχόλια, οι εμφανίσεις του Μπέλινγχαμ καθρεπτίζονται άριστα. Τη φετινή σεζόν ο Άγγλος αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο μέλος της ομάδας των Δυτικών Μίντλαντς. Μέσα από τα περισσότερα από 1500 αγωνιστικά λεπτά και τις συνολικά 25 εμφανίσεις στην σκληρή και απαιτητική Τσάμπιονσιπ, φαίνεται το πόσο αναγκαίος είναι για την ομάδα του ο 16χρονος.

Και αν το κατόρθωμα του να αγωνίζεται ως βασικός στην Τσάμπιονσιπ καθιστά ένα «μεγάλο βήμα», το γεγονός πως έχει σκοράρει και 4 τέρματα από τη θέση του οργανωτή στο κέντρο είναι ένα μεγάλο άλμα για κάθε ποδοσφαιριστή της ηλικίας του (πόσο μάλλον μέσο). όλα αυτά έχουν εκτοξεύσει δικαιολογημένα την αξία του, με την ομάδα του να ζητάει περισσότερες από 30 εκατομμύρια λίρες. Ναι ναι, αυτά τα χρήματα για έναν 16χρονο!

Η Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί σίγουρα μια τεράστια πρόκληση για πολλούς αθλητές, κάθε ηλικίας. Μέχρι στιγμής ο Μπέλινγχαμ έχει αγνοήσει επιδεικτικά κάθε δυσκολία και φαίνεται έτοιμος για την επόμενη πρόκληση. Όλοι οι οιωνοί μέχρι στιγμής δείχνουν είναι με το μέρος του «Βενιαμίν» της Μπέρμιγχαμ, ο οποίος λογικά αργά ή γρήγορα θα αγωνιστεί στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα. Και το πιο πιθανό είναι πως θα μείνει για χρόνια εκεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ