Ίντερ

“Ζαλίζει” το νέο συμβόλαιο του Έρικσεν στην Ίντερ!

Ξεπερνά τις 15 εκατομμύρια λίρες το συμβόλαιο του Έρικσεν στην Ίντερ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ποδοσφαιριστής της Ίντερ. Ο Δανός τα έχει βρει σε όλα με τους “νερατζούρι” και το μόνο που απομένει, είναι να μάθει αν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τώρα, ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ίδιο διαπραγματεύονται και οι ομάδες μεταξύ τους. Όπως όλα δείχνουν, Ίντερ και Τότεναμ έχουν συμφωνήσει στα 16 εκατομμύρια ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα γίνει κάτοικος Μιλάνου από τώρα. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παλεύει για το πρωτάθλημα και έτσι η διοίκηση δεν θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Ειδικά εφόσον η Τότεναμ έχει λογικές απαιτήσεις.

Ο Έρισκεν πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την νέα του ομάδα για τα επόμενα 4μιση χρόνια. Αυτό που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια, είναι η αμοιβή του. Ο Δανός πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο που μπορεί να φτάνει και τα 15.500.000 εκατομμύρια λίρες ετησίως. Το μπορεί, έγκειται στο ότι το ποσό μεταβάλλεται ανάλογα με την επίτευξη ή όχι κάποιων μπόνους που έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. Έρικσεν

Ο πλειστηριασμός έφερε την αύξηση

Βέβαια ήταν απολύτως λογικό το συμβόλαιο του Έρικσεν να πάει πολύ “ψηλά”. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ουσιαστικά ελεύθερος και είχε όλο το χρόνο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες και εφόσον δεν υπήρχε η Τότεναμ που έπρεπε να πληρωθεί, έλαβε και εκείνος μεγαλύτερο κομμάτι της “πίτας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ