Ίντερ

Μαρότα για Έρικσεν: «Ελπίζουμε η συμφωνία να κλείσει το συντομότερο»

Την ελπίδα του ότι η μεταγραφή του Κρίστιαν Έρικσεν στην Ίντερ θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα. Σε πέντε μέρες εξάλλου, η μεταγραφική περίοδος κλείνει...

Ο… κλοιός στενεύει για την Ίντερ και την περίπτωση Κρίστιαν Έρικσεν.

Οι «νερατζούρι» έχουν μόλις πέντε ημέρες για να αποκτήσουν τον Δανό, καθώς η μεταγραφική περίοδος λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, εξέφρασε την ελπίδα του να κλείσει άμεσα η συμφωνία, μιας και τα χρονικά περιθώρια πλέον είναι περιορισμένα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μαρότα:

Δεν κρυβόμαστε. Όλοι ξέρετε πως για ένα διάστημα διαπραγματευόμασταν με την Τότεναμ. Το συμβόλαιο του Έρικσεν είναι προγραμματισμένο να λήξει στις 30 Ιουνίου, άρα όποια δικαιώματα συζητάμε είναι για αυτούς τους έξι μήνες.

Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, ειδικά από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος λήγει την ερχόμενη Παρασκευή».

Ο Μαρότα αναφέρθηκε επίσης και στις τελευταίες μεταγραφές της Ίντερ, τον Άσλεϊ Γιανγκ και τον Βίκτορ Μόουζες, λέγοντας πως «και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί και δυνατοί επαγγελματίες. Πρέπει να τους δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να προσαρμοστούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ