Ρόμα

Τέλος εποχής! Στην Βαλένθια ο Φλορέντσι

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι έκλεισε στην Βαλένθια έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος εποχής για την Ρόμα και το Αλεσάντρο Φλορέντσι. Μετά τους Τότι και Ντε Ρόσι, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και για τον τρίτο επί χρόνια αρχηγό της ομάδας. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ο Ιταλός αφήνει την αγαπημένη του Ρόμα και πηγαίνει στην Ισπανία και την Βαλένθια. Μπορεί να μην έμεινε ούτε τα χρόνια, ούτε να είχε την καριέρα των άλλων δύο (δεν διαθέτει την ποιότητα άλλωστε), ο Φλορέντσι όμως ήταν ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που γαλουχήθηκε με την νοοτροπία της Ρόμα και τίμησε την φανέλα της.

Η Βαλένθια προχωράει στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους “Τζιαλορόσι”. Η μεταγραφή θα γίνει με την μορφή δανεισμού, οι δύο ομάδες όμως έχουν υπογράψει υποχρεωτική οψιόν. Έτσι, σε ένα χρόνο από τώρα, οι “νυχτερίδες υποχρεούνται να καταβάλουν στους “Ρωμαίους” το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ. Φλαρέντσι

Αγαπήθηκε και αποκαθηλώθηκε

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι τα έζησε όλα στην ομάδα της “αιώνιας” πόλης. Οι οπαδοί τον υποδέχτηκαν ως τον μεγάλο συνεχιστή της παράδοσης των Τότι και Ντε Ρόσι, τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν έτσι. Οι τραυματισμοί τον κατέβαλαν και ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει το “ταβάνι” του. Η πτώση της απόδοσής του, οδήγησε και στην αποκαθήλωσή του στα μάτια των οπαδών. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, δέχτηκε τα πυρά των φιλάθλων της ομάδας για την παρατεταμένη κακή του εικόνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ