Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικό, συμφώνησε με Σεβίλλη ο Σούσο!
Home Page

Οριστικό, συμφώνησε με Σεβίλλη ο Σούσο!

Ο Σούσο θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς τα έχει βρε σε όλα με την Σεβίλλη!

29.01.2020 | 16:46

Η Σεβίλλη τα βρήκε σε όλα με την Μίλαν για την απόκτηση του Σούσο!

Ήταν δεδομένο εδώ και μέρες πως το μέλλον του Σούσο στην Μίλαν ήταν… δυσοίωνο. Ο Ισπανός άσος είχε ζητήσει την αποχώρηση του από το Μιλάνο και η Μίλαν δεν του στάθηκε εμπόδιο.

Αρκετές ομάδες φαίνεται να χτύπησαν την πόρτα των Μιλανέζων για την απόκτηση του έμπειρου άσου. Ωστόσο, η Σεβίλλη ήταν αυτή που κέρδισε στο.. νήμα. Οι Ισπανοί έκαναν την πιο καλή οικονομική προσφορά προς τους ροσονέρι, με την Μίλαν να απαντάει θετικά, όντας ικανοποιημένη από την πρόταση.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πήρε εγγυήσεις πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ισπανικό σύλλογο, κάτι που είχε θέσει ως βασική προϋπόθεση για να πει το «ναι».

Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες ο 26χρονος άσος βρίσκεται στην Σεβίλλη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πάντως, δεν έχουν βρει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ισπανοί θα βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό που θα αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

Μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις και το deal είναι αδύνατο να χαλάσει. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον τα ιταλικά Μέσα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version