ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Έτοιμη για το μεγάλο άλμα η Χέρτα Βερολίνου!

Ένας νέος ανταγωνιστής φαίνεται να εμφανίζεται στα γήπεδα της Γερμανίας, καθώς η Χέρτα Βερολίνου θέλει να μπει για τα καλά στο κυνήγι του «σεντονιού»

Έτοιμη για το μεγάλο άλμα η Χέρτα Βερολίνου!

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρότζεκτ φαίνεται πως έχει ετοιμαστεί στο Βερολίνο και την Χέρτα, με τους πρωτευουσιάνους να είναι μετά από πολλά χρόνια αναμονής έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στη Μπουντεσλίγκα.

Καταπιεσμένοι από τις πανίσχυρες Μπάγερν και Ντόρμουντ και με τη Λειψία να είναι ακόμη ένας μεγάλος αντίπαλος, οι Βερολινέζοι αποφάσισαν να «απασφαλίσουν». Παρότι υπάρχουν αρκετά μεγάλα εγχώρια ταλέντα στην πρώτη ομάδα όπως οι Άνρε Μάιερ, Νίκλας Σταρκ και Πάλκο Νταρντάι, οι μεγάλες προσθήκες είναι απαραίτητες για μια αξιόλογη πορεία. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι με τους Λουκεμπάκιο, Βολφ και Μπογιατά να ανεβάζουν αρκετά το επίπεδο του ρόστερ.

Ωστόσο οι κινήσεις για τους Ασκασιμπάρ (11 εκατομμύρια), Τουσάρ (25 εκατομμύρια) και Πιόντεκ (27 εκατομμύρια) δείχνουν για τα καλά την νέα πορεία που θα έχει η ομάδα.

Έμπιστα άτομα για ένα νέο πρότζεκτ

Η απόκτηση των μισών (και κάτι παραπάνω) μετοχών του συλλόγου από τον επιχειρηματία Λαρς Βίντχορτσ σήμανε μια νέα ανατολή για το κλαμπ. Η επιθυμία του να επενδύσει αρκετά χρήματα στην βελτίωση του ρόστερ έγινε γνωστή από το καλοκαίρι, ενώ με τα περίπου 60 εκατομμύρια αυτής της μεταγραφικής περιόδου η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Ειδικότερα με την απόκτηση του Κρίστοφ Πιοντεκ, η νέα γραμμή πλεύσης του συλλόγου γίνεται γνωστή. Και όλα αυτά με τους Ντράξλερ και Γκέτσε να… κοιτούν το «Ολίμπιασταντιον» το καλοκαίρι.

Όλα αυτά που ετοιμάζονται να χτιστούν στη Χέρτα, είναι τοποθετημένα σε σταθερά θεμέλια. Ο κατάλληλος άνθρωπος για να οικοδομήσει από την αρχή αυτό που ετοιμάζεται στη γερμανική πρωτεύουσα είναι ο Γιούργκεν Κλίνσμαν. Μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από την εθνική Γερμανίας (2004-06) και την επιστροφή της στο προσκήνιο, ακολούθησε ακριβώς την ίδια γραμμή στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ (2011-16), καταφέρνοντας να τις κάνει μια σταθερή δύναμη. Στο Βερολίνο υπάρχει πλήρης στήριξη στο πρόσωπο του, βλέποντάς τον αναδιοργανωτή της νέας εποχής.

Πλάι του σε πόστο αθλητικού διευθυντή βρίσκεται ο θρύλος της ομάδας, Μίκαελ Πρίιτζ, ο οποίος έχει κάνει αρκετές επιτυχημένες επιλογές την τελευταία δεκαετία.

Παρότι αυτή τη στιγμή η Χέρτα βρίσκεται στο -7 από το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο χρόνος που απομένει για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος είναι κάτι παραπάνω από αρκετός. Το υπάρχον ρόστερ προμηνύει αρκετά για το μέλλον, ενώ σε περίπτωση που γίνει το μεγάλο «μπαμ» το ερχόμενο καλοκαίρι, η Γερμανία μπορεί να αποκτήσει ακόμη έναν ισχυρό αντίπαλο για το κυνήγι αν όχι του τίτλου, των εισιτηρίων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ