Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκέφτεται να πληρώσει την ρήτρα του Λαουτάρο η Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης

Σκέφτεται να πληρώσει την ρήτρα του Λαουτάρο η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb να πληρώσει την ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνεθ και να τον αποκτήσει.

01.02.2020 | 00:02

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TuttoMercatoWeb η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον επιθετικό της Ίντερ Λαουτάρο Μαρτίνεθ. Νωρίτερα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον 22 χρόνο επιθετικό και η Μπαρτσελόνα. Οι μερέγχες θέλουν να επενδύσουν στον νεαρό Αργεντίνο επιθετικό μακροπρόθεσμα. Όπως και οι Καταλανοί βέβαια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου μπορεί να αγοράσει τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ πληρώνοντας την ρήτρα των 111 εκατομμυρίων ευρώ. Η Ίντερ δεν έχει δεχθεί ακόμη προσφορές για τον νεαρό Αργεντινό επιθετικό. Οι Νερατζούρι τον απέκτησαν από την Ρασίνγκ Κλούμπ το καλοκαίρι του 2018. Αλλά το μέλλον του Λαουτάρο Μαρτίνεθ όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στο Μιλάνο. Ο επιθετικός της Ίντερ  δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο στην ομάδα που αγωνίζεται αυτήν την στιγμή.

Την φετινή σεζόν ο Αργεντινός δεινός σκόρερ αποτελεί μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Τα στατιστικά αποδείκνυουν ότι ο Λαουτάρο είναι σε μεγάλη φόρμα. αφού σε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 16 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version