ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Η πρωταθλήματα επέστρεψαν... δυναμικά και εμείς σας παραθέτουμε την ενδεκάδα της αγωνιστικής! Premier League, La Liga, Bundesliga και πολλά ακόμη!

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Ενδεκάδα για.. πράγματα και «θαύματα» ετοίμασε η ομάδα του Sportsking.

H αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, άφησε συναισθηματικές εντάσεις συνθέτωντας μια ενδεκάδα «φωτιά»!.

Απολαύστε παρακάτω και διαβάστε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους τους επιλέξαμε.

Τερματοφύλακας

Ούγκο Λιορίς (Τότεναμ)

Ο 33χρονος Γάλλος διεθνής, έχει αγωνιστεί φέτος ελάχιστα με τους «πετεινούς» του Λονδίνου. Μετρά 12 συμμετοχές, έχοντας δεχθεί 19 τέρματα. Αυτό όμως δεν πτόησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή -με τα χρώματα- της Γαλλίας. Πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Μέτρησε πέντε καίριες επεμβάσεις, με μεγαλύτερη στιγμή την απόκρουση στον Γκουντογάν από την «άσπρη βούλα» στο 40′. Η Τότεναμ αναδείχθηκε νικήτρια με 2-0 και ο Λιορίς ήταν… καθοριστικός!

Αριστερό μπακ

Μπέν Τσίλγουελ (Λέστερ)

Ο 23χρονος Βρετανός διεθνής, «επισφράγισε» την ανοδική του πορεία απέναντι στη Τσέλσι (2-2). Ο φουλ-μπακ της Λέστερ, μετρά 23 συμμετοχές και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Στο 64‘ απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου, με μονοκόμματο «κεραυνό» πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του για φέτος με τις «αλεπούδες». Μαζί με τον Χάρβεϊ Μπάρνς, έχουν δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη αριστερή πλευρά στη Premier League.

Αριστερό στόπερ

Αντόνιο Ρούντιγκερ (Τσέλσι)

Ο 28χρονος πολιτογραφημένος Γερμανός, αποτελεί «φόβο και τρόμο» τόσο στα μετόπισθεν όσο και στις προωθήσεις ή τις στημένες φάσεις της Τσέλσι. Στην 13η του συμμετοχή με τους «μπλε» ήταν… καθοριστικός! Σκόραρε δυο φορές απέναντι στη Λέστερ (2-2), ενώ απέφυγε τα… μοιραία λάθη. Η εμφάνιση του Κρίστενσεν τον αδικεί.

Δεξί στόπερ

Γέρι Μίνα (Έβερτον)

Ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός, επιλέχθηκε ακριβώς με τα ίδια κριτήρια του παρτενέρ του. Ο «θηριώδης» στόπερ κράτησε «ζωντανή» την Έβερτον απέναντι στη Γουότφορντ σκοράροντας δύο φορές. Τα «ζαχαρωτά» έμειναν από το ’71 με δέκα παίχτες και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με… Μίνα πρωταγωνιστή!

Δεξί μπακ

Τρέντ Αλεξάντερ Άρλοντ (Λίβερπουλ)

Μερικοί μπορεί να τον περιμένατε… άλλοι μπορεί να απορείτε. Ο 21χρονος διεθνής Άγγλος, όμως, είναι μια «μηχανή» που δεν πρέπει να λείπει από καμία ενδεκάδα! Με 32 συμμετοχές 12 ασίστ και 2 τέρματα στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαιντ έως τώρα… αναγκάζεσαι να ξανακοιτάξεις την ηλικία του. Απέναντι στη Σάουθαμπτον, τα έκανε να φαίνονται στη θέση όλα εύκολα, ενώ σαφώς δεν είναι!

Κεντρικό χαφ

Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ Μιλάνο)

Μπορεί να σας προκαλεί «έκπληξη» η επιλογή, όμως ο 22χρονος Ιταλός διεθνής, αποτελεί ένα ανερχόμενο «αστέρι» για τους «νερατζούρι». Με 23 συμμετοχές 3 τέρματα και 6 ασίστ, επιβεβαιώνει γιατί ήταν από τους διακριθέντες στην νίκη επί της Ουντινέζε (0-2). Από δικά του… πόδια φτάνει η μπάλα στον Λουκάκου, που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Κεντρικό χαφ

Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου)

Τι να το κάνεις το ύψος και την δύναμη, όταν μπορείς να έχεις τον 28χρονο διεθνή Ισπανό; Απέναντι στη νίκη της Μπάγερν επί της Μάιντζ (1-3) έκανε ξανά επίδειξη υψηλής τεχνικής, σκοράροντας στο 26′. Με τους «Βαυαρούς» μετρά 25 συμμετοχές, 3 τέρματα και 2 ασίστ.

Αριστερός εσωτερικός πλάγιος μέσος

Θίο Γουόλκοτ (Έβερτον)

Αρκετοί θα μπορούσαν να είναι σε αυτή τη θέση. Ήταν μια δύσκολη επιλογή. Η εξέλιξη και η βαρύτητα της αναμέτρησης των «Μπλε» του Μέρσεϊσαιντ (2-3) με «λυτρωτή» τον Γουόλκοτ στο 90‘, μας δίνει πάσα ακριβείας για να να του δώσουμε… μια ακόμα ευκαιρία σε αυτή την ενδεκάδα. Ο 30χρονος Άγγλος μέσος, βρίσκεται σε… στασιμότητα καθώς σε 21 συμμετοχές μετρά ακόμα 2 ασίστ.

Δεξιός εσωτερικός πλάγιος μέσος

Λιονέλ Μέσσι (Μπαρτσελόνα)

Όταν ο 32χρονος Αργεντινός είναι σε… «κέφια» μόνο να τον αγνοήσεις δεν γίνεται. Απέναντι στη Λεβάντε (2-1) ξεσήκωσε ουκ ολίγες φορές το «Καμπ Νόου» και μοίρασε 2 ασίστ στον νεαρό ταλαντούχο και σκόρερ της αναμέτρησης Ανσού Φατί (17χρ.) . Ο «Λίο» σε 24 συμμετοχές έχει 19 τέρματα και 12 ασίστ, επιβεβαιώνοντας… τους διθυράμβους μετά την απονομή της «χρυσής» μπάλας. Μέσι

Κεντρικός επιθετικός

Έρλινγκ Χάλαντ (Ντόρντμουντ)

Οι εμφανίσεις του μπορεί να παρομοιαστούν με ποδοσφαιρική«τρομοκρατία» αλλά για τα αντίπαλα δίχτυα!

Ο 19χρονος Νορβηγός μπορεί να έχει αγωνιστεί μόλις 136′ λεπτά σε 3 αναμετρήσεις με την Ντόρντμουντ, όμως έχει προλάβει να πετύχει 7 τέρματα! Απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου σκόραρε 2 φορές και κέρδισε ένα πέναλτι. Συνολικά, τη φετινή σεζόν ο «χαρισματικός» σκόρερ έχει βρει δίχτυα 35 φορές με 8 ασίστ.

Δεύτερος επιθετικός

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης)

Τι και αν η κριτική που του ασκείται είναι δριμεία; Ο 32χρονος Γάλλος διεθνής, βρίσκει κάθε φορά ένα λόγο να «αποστομώνει» ακόμη και τους πιο ισχυρούς επικριτές του. Στο ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο (1-0), σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και κράτησε τη «Βασίλισσα» στη κορυφή της βαθμολογίας. Σε 29 συμμετοχές με τους «μερένχες» μετρά 18 τέρματα και 7 ασίστ.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ