ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και κλάμα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση οι περισσότεροι! (pics)
Το χαμόγελο του Ουσμάν Ντεμεπλέ έφτασε μέχρι τα… αυτιά όταν είδε την Μπαρτσελόνα να χάνει! (pics/vid)
Εξοργισμένος Τσάβι: «Ο διαιτητής μας απέκλεισε με τα απαίσια λάθη του»
Μπαπέ, πως τους…. διέλυσες – Τα στατιστικά «GOAT» κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Παρί, έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα με Μπαπέ και τεσσάρα! (vid)
Ντόρτμουντ, πας για το θαύμα – Καρυδάτη πρόκριση και “τέζα” η Ατλέτικο (vid)
Παρί για… ριφιφί στο Μοντζουίκ, 1-3 με Βιτίνια και Μπαπέ! (vids)
Αντσελότι… είσαι τρέλα: «Ρεάλ, μην αγχώνεσαι! Παίζουμε στην διοργάνωση μας»
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ντι Μαρία: «Τι; Η Lique 1 δεν είναι ανταγωνιστική; Δείτε Λίβερπουλ εσείς»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία υπερασπίστηκε το Γαλλικό πρωτάθλημα αλλά μίλησε και για την νοοτροπία νικητή που έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα του.

Ντι Μαρία: «Τι; Η Lique 1 δεν είναι ανταγωνιστική; Δείτε Λίβερπουλ εσείς»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία σε πρόσφατες δηλώσεις του υπερασπίστηκε την Ligue 1 στο ότι είναι εύκολα προβλέψιμη και δεν έχει ανταγωνισμό. Όμως ο Αργεντινός επιθετικός αντέκρουσε αυτές τις επιθέσεις με δικά του επιχειρήματα και ως κύριο αυτό που συμβαίνει φέτος στην Αγγλία με την Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Κόκκινοι του Λίβερπουλ έχουν απόσταση 22 πόντους μπροστά από τον δεύτερο στην βασθμολογία.

Κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει την Λίβερπουλ φέτος όπως και την Παρί στην Γαλλία. Οι γίγαντες του Parc des Princes giants βρίσκονται σε τροχιά τρίτου συνεχόμενοι τίτλου και έβδομου συνολικά από το 2012-13. Η κυριαρχία τους στην εγχώρια σκηνή έχει δημιουργήσει ερωτήματα αν υποβαθμίζει το πρωτάθλημα. Όμως ο Ντι Μαρία θεωρεί άδικη την κριτική αυτή.

Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός ανέφερε για το Γαλλικό πρωτάθλημα ότι: ‘ Έχει αλλάξει πολύ. Νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και πιο ανταγωνιστικό. Κάθε χρόνο οι ομάδες γίνονται και πιο δυνατές. Είναι πιο δύσκολο κάθε φορά να τις νικάμε. Οι δύο πρώτες μου σεζόν εδώ…δεν ήταν εύκολες αλλά δεν είχαμε τόσο μεγάλο ανταγωνισμό.’

Ο Ντι Μαρία επισημαίνει ότι: ‘ Βήμα βήμα το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό και οι ομάδες προσπαθούν πολύ για να νικήσουν κάθε φορά. Όλες οι ομάδες δουλεύουν στο πως να μας κερδίσουν. Ειδικότερα επικεντρώνονται στο πως να νικήσουν την Παρί, την Μαρσέιγ και την Λυών. Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό και βοηθάει το πρωτάθλημα να αναπτυχθεί.’

Ο επιθετικός της Παρί διευκρινίζει ότι: ‘ Πολλοί θεωρούν ότι είναι πιο εύκολο από άλλα πρωταθλήματα. Κοιτάξτε όμως την Αγγλία! Η Λίβερπουλ είναι δρόμους μπροστά. Όταν και εμείς κάνουμε παρόμοιες διαφορές γιατί λέτε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι καλό; Υπάρχουν λιγότερα μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα εδώ, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό.’

‘ Δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να κερδίζω…να κερδίζω…να κερδίζω.’

Ο Ντι Μαρία έχει συμβάλει στο να μεγαλώσει το brand της Παρί και να γίνει μια μεγάλη ευρωπαική ομάδα. Στην Νότια Αμερική τον χαρακτηρίζουν ως γεννημένο νικητή.

Ο Αργεντινός επιθετικός προσθέτει ότι: ‘ Δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να κερδίζω…να κερδίζω…να κερδίζω. Νομίζω ότι αυτό είναι που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα και να κοιτάζω μακριά. Κάθε φορά που χάνω ένα παιχνίδι ή ακόμη και αν έρχεται ισόπαλο, πονάω πάρα πολύ, αλήθεια με στεναχωρεί. Δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε σε κατάσταση για να νικήσουμε, να νικήσουμε. Όταν δεν καταφέρνουμε να επιβληθούμε, τότε αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ