Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αμπιντάλ: «Ήμασταν κοντά σε Ομπαμεγιάνγκ και Ζιρού»
Ισπανία

Αμπιντάλ: «Ήμασταν κοντά σε Ομπαμεγιάνγκ και Ζιρού»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έφτασε τον Ιανουάριο η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Ερίκ Αμπιιντάλ.

05.02.2020 | 19:43

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μίλησε ανοικτά για τις μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο. Δήλωσε δε πως η ομάδα της Βαρκελώνης ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει έναν εκ των Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Ζιρού.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως οι Καταλανοι ψάχνουν απεγνωσμένα το επόμενο νούμερο 9 του ρόστερ τους. Τα χρόνια πλέον έχουν περάσει για τον Λουίς Σουάρες που έχει πατήσει ήδη τα 33. 

Οι προσπάθειες βέβαια απέτυχαν αλλά όπως τόνισε ο ίδιος ο Αμπιντάλ η λίστα έχει ανανεωθεί και θα τηρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ξέρω πολύ καλά τον Ομπαμεγιάνγκ. Έχει το προφίλ ποδοσφαιριστή που θέλουμε. Είναι παίκτης – κλειδί για την ομάδα του και τον θέλουμε εδώ.

Είναι αναγκαίο και λογικό το ερχόμενο καλοκαίρι να έρθει ένα 9άρι στην ομάδα μας. Είναι αναγκαίο. Ξέρουμε ότι ο Σουάρες θα επιστρέψει δυνατός. 

Είχαμε στη λίστα μας παίκτες όπως ο Ζιρού και ο Γιορέντε αλλά για κάποιο λόγο δεν προχωρήσαμε με τους συγκεκριμένους».

690723731ac076_fc_barcelona.jpg

Παραμένει τεταμένο το κλίμα μεταξύ Αμπιντάλ και Μέσι

Η διαμάχη ανάμεσα στον Αμπιντάλ και τον Λίο Μέσι μπορεί να φέρει ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή του Αργεντινού στην ομάδα. Παίρνει αποστάσεις η διοίκηση του συλλόγου και στηρίζει τον Αργεντινό.

Όλα αυτά γίνονται λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις του Μέσι με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, οι άνθρωποι του συλλόγου φοβούνται πως ίσως ο 33χρονος… αλλάξει στάση μετά από αυτό το επεισόδιο. Μάλιστα, αρκετοί υποστηρίζουν πως μπορεί να του… κοστίσει και την παραμονή στην ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version