ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο: Ένας “γερόλυκος” με μεταφυσική συνέπεια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει τα 35 του χρόνια, αλλά συνεχίζει να θυμίζει έφηβο.

Κριστιάνο: Ένας “γερόλυκος” με μεταφυσική συνέπεια!

Σαν σήμερα πριν από 35 χρόνια, γεννήθηκε στο Σάο Πέδρο, ένα μικρό νησί της Μαδέιρα, ένας μετέπειτα ποδοσφαιριστής που έμελλε να αφήσει το σημάδι του σε ολόκληρο το άθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν σβήνει σήμερα την τούρτα των 35ων γενεθλίων του, ξέροντας ότι ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Αυτός, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, καθόρισαν κατά πολύ, το ποδόσφαιρο του 21ου αιώνα και σε μεγάλο ποσοστό έκριναν την τύχη του, για περίπου 15 χρόνια.

Το να μιλήσεις και να πεις πόσο μεγάλος είναι ο Κριστιάνο είναι και εύκολο και συνηθισμένο. Το θέμα με τον Πορτογάλο είναι να κατανοήσουμε όλοι το μεγαλείο της διάρκειάς του. Είναι σχεδόν μοναδικό, αλλά μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που επί μια δεκαπενταετία, δεν έχει σχεδόν καμία μετάπτωση στην απόδοσή του. Αγγίζει το μέτρο του αδύνατου, αλλά πραγματικά ο Ρονάλντο παράγει σχεδόν το ίδιο αγωνιστικό αποτέλεσμα για περισσότερα χρόνια από ότι συνήθως κρατάει μια καλή ποδοσφαιρική καριέρα. Είτε τον συμπαθείς είτε όχι, αυτό είναι κάτι για το οποίο αξίζει να του βγάλεις το καπέλο. Ανεξάρτητα από τρόπαια, ατομικές διακρίσεις και ρεκόρ, η συνέπειά του είναι σχεδόν μεταφυσική.

Σκεφτείτε μόνο ότι μιλάμε για έναν 35άρη με αξία στο “transfermarkt” περί τα 75 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ο 45ος αθλητής με την μεγαλύτερη αξία, την ίδια ώρα που δεν υπάρχει στις 50 πρώτες θέσεις ούτε ένας ποδοσφαιριστής που να διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής του εκτός από τον Λιονέλ Μέσι. Γιατί απλά αυτοί οι δύο παίζουν μπάλα μόνοι τους… Κριστιάνο

247 γκολ από τα 30 και πάνω

Και για να καταλάβετε τι σημαίνει διάρκεια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξηγήσουμε αυτό που κάνει ο Κριστιάνο, από το στατιστικό που φανερώνει πόσα γκολ έχει βάλει τα 5 τελευταία χρόνια. Τα χρόνια που οι περισσότεροι πηγαίνουν προς την δύση της καριέρας τους. Το αποτέλεσμα είναι 247 και είναι φοβερό. Ειδικά αν δει κανείς το πόσο καλά μοιρασμένες είναι οι χρονιές του. Το πόσο σταθερός είναι πάντα. 58 γκολ στα 30. 54 γκολ στα 31. 53 γκολ στα 32. 49 γκολ 33. 43 γκολ στα 34. Απλά μαγικά, απλά…Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ