ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Τα ρεκόρ που μπορεί να σπάσει ο Κριστιάνο μέσα στο 2020

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πολλούς στόχους μέσα στην χρονιά και πολλά ακόμη ρεκόρ να σπάσει. Ας δούμε πια είναι αυτά.

Τα ρεκόρ που μπορεί να σπάσει ο Κριστιάνο μέσα στο 2020

Πολύ συχνά ο επιθετικός της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτηρίζεται ως ‘Greatest of All Time’ και συγκρίνονται τα κατορθώματα του με εκείνα του Λιονέλ Μέσι. Κανένας άλλος δεν μπόρεσε να κατορθώσει αυτά που έχουν καταφέρει οι δύο θρυλικοί επιθετικοί.

Πέρα από τα αγωνιστικά ανδραγαθήματα, ο επιθετικός της Γιουβέντους έχει τεράστιες επιτυχίες και στα social media. Σπάει πολλά ρεκόρ και εκεί. Πρόσφατα έφτασε τους 200 εκατομμύρια followers στο Instagram.  Βέβαια ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παλμαρέ του έχει αναρίθμητους τίτλους και ρεκόρ που έχει σπάσει. Τα πιο σημαντικά μπορεί να θεωρηθούν οι 3 τίτλοι στην Πρέμιερ Λιγκ, οι 2 στην Λα Λιγκα. ο περσινός στην Σέριε Α, τα πέντε Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Γιούρο 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επίσης πολύ συχνά ρίχνει το ίντερνετ με τα γκολ του. Χαμό είχε προκαλέσει το γκολ που σκόραρε κόντρα στην Σαμπντόρια με το άλμα που είχε κάνει στα δυόμιση μέτρα.

Ο Πορτογάλος σταρ κρατάει τα ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, του Γιούρο αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.  Έχει επίσης σκοράρει τα πιο πολλά γκολ σε μια χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ (17), ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει 722 γκολ.

Του έχουν απονεμηθεί τέσσερα European Golden Shoes. Το πρώτο είχε κινητοποιήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον υπογράψει αφού του είχε δημιουργήσει μεγάλη φήμη.

Ποια ρεκόρ μπορεί να σπάσει φέτος;

1) Αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σκοράρει 99 γκολ με το εθνόσημο. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε ματς εθνικών ομάδων είναι ο Ιρανός Αλί Ντάει με 109 γκολ. Μόλις για 10 γκολ προηγείται δηλαδή ο Ιρανός επιθετικός. Μέσα στην χρονιά έχει τελικά του Γιούρο 2020 αλλά και προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Πολύ πιθανόν να σπάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτό το ρεκόρ και να βρεθεί στην κορυφή των σκόρερς σε διεθνείς διοργανώσεις.

2) Ο Ίβηρας επιθετικός έχει 19 γκολ αυτή τη στιγμή στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερς. Στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο με 25 γκολ. Αν καταφέρει ο Κριστιάνο να περάσει τον Ιταλό δεινό σκόρερ τότε θα γίνει ο μοναδικός που αναδείχτηκε τοπ σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Λα Λίγκα και στην Σέριε Α.

3) Ο 34 χρόνος επιθετικός της Βέκια Σινιόρα έχει κερδίσει ήδη 5 Τσάμπιονς Λιγκ ενώ μια φορά ηττήθηκε. Αν βρεθεί και φέτος στον τελικό της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Φρανσίσκο Γκέντο της Ρεάλ Μαδρίτης με τις έξι συμμετοχές στους τελικούς.

4) Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι με τον Μέσι έχουν σκοράρει 8 χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή και οι δύο βρίσκονται μέσα στην διοργάνωση, οπότε αναμένουμε να γίνει σπουδαία κόντρα,

5) Πέρσι ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την έκτη του χρυσή μπάλα αφήνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις πέντε. Ο Πορτογάλος επιθετικός μπορεί με μια καλή χρονιά σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο να ισοφαρίσει τον Αργεντινό επιθετικό στις κατακτήσεις της χρυσής μπάλας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ