Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν άλλαξε το top-5 των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών!
Home Page

Δεν άλλαξε το top-5 των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών!

Τα "αστέρια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου... έχουν τρελές μηνιαίες οικονομικές απολαβές, σύμφωνα με την L"Equipe!

07.02.2020 | 19:19

Πλέον τα οικονομικά μεγέθη στο ποδόσφαιρο…είναι απλησίαστα!

Αν μη τι άλλο το σημερινό ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τα ποσά που δίνονται στους ποδοσφαιριστές είναι… στα ύψη. Τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τινάζουν την μπάνκα στον αέρα δίνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια για την στελέχωση των ρόστερ τους…

Ακόμα και ποδοσφαιριστές… που δεν ανήκουν στο κορυφαίο επίπεδο, εισπράττουν παχυλούς μισθούς.

Ωστόσο, υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που… αν μη τι άλλο βλέπουν το τραπεζικό τους λογαριασμό να αυξάνεται αρκετά κάθε μήνα. Η γαλλική L”Equipe παρουσίασε τα πέντε πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστών για την φετινή σεζόν.

Στην κορυφή αυτής της λίστας παραμένει ο Λίο Μέσι! Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα έχει να λέει πως βάζει… 8.3 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον λογαριασμό του!

Από την άλλη ο έτερος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει συμβόλαιο με μηνιαίες απολαβές που αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ, στην ηλικία των 35 ετών! Στην συνέχεια ακολουθεί ο Νεϊμάρ ο οποίος αμείβεται με…3 εκατ. ευρώ το μήνα, την ώρα που ο Μπαπέ εισπράττει λιγότερα από 1 εκατ.!

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Γκριεζμάν και Σουάρες που παίρνουν λίγο λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ τον μήνα. Τελευταία και… καταϊδρωμένοι είναι δύο ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης. Γκάρει Μπέιλ και Εντέν Αζάρ εισπράττουν το μικρό ποσό των…2.5 εκατ. ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version