Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο με το… αγαπημένο της σκορ!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο με το… αγαπημένο της σκορ!

Επιτέλους νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα στο «Μετροπολιτάνο»!

08.02.2020 | 23:50

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την νίκη μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα εντός έδρας. Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα του Σιμεόνε, που έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Το πάλεψε η Γρανάδα, αλλά άργησε να… ξυπνησει. Στους 39 βαθμούς ανέβηκαν οι «ροχιμπλάνκος», στους 30 έμειναν οι φιλοξενούμενοι…

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Μόλις στο 6′ ο Κορέα πήρε πάσα πάρε-βάλε από τον Κόκε και σκόραρε για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Μαδριλένοι παρουσίασαν για μια ακόμη φορά τα γνωστά προβλήματα στην επιθετική ανάπτυξη. Οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για την επίτευξη ενός ακόμη γκολ που θα.. κλείδωνε το τρίποντο. Από την άλλη η Γρανάδα αρκούταν στο να χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου, θέλοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Έτσι η Ατλέτικο πήγε με το φτωχό 1-0 στα αποδυτήρια!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαδριλένοι μπήκαν με σκοπό να βάλουν γρήγορα ένα ακόμα γκολ. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν με τα λεπτά να περνάνε και το.. άγχος μιας ενδεχόμενης ισοφάρισης όλο και αυξανόταν.

Στο 72′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία με τον Σολδάδο να μην μπορεί να νικήσει τον Όμπλακ. Ωστόσο, η ομάδα του Σιμεόνε δεν το πλήρωσε με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version