ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Η πρωταθλήματα επέστρεψαν... δυναμικά και εμείς σας παραθέτουμε την ενδεκάδα της αγωνιστικής! La Liga, Bundesliga, Liga NOS και πολλά ακόμη!

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Ενδεκάδα που «σπέρνει»… πανικό ετοίμασε η ομάδα του Sportsking.

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε είχε ντέρμπι, είχε ανατροπές, είχε συγκινήσεις και μας δυσκόλεψε αρκετά.

Απολαύστε ακόμα και οι πιο… απαιτητικοί την καλύτερη ενδεκάδα και τους λόγους για τους οποίους τους επιλέξαμε.

Τερματοφύλακας

Μάρκο Σιλβέστρι (Ελλάς Βερόνα)

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ο Ιταλός «πορτιέρο» της Ελλάς Βερόνα αξίζει με το παραπάνω το νούμερο «1» της ενδεκάδας μας. Βασικός πρωταγωνιστής στη νίκη επί της «Μεγάλης Κυρίας» (2-1), μπορεί να δέχθηκε ένα τέρμα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως πραγματοποίησε 4 σπουδαίες επεμβάσεις. Στα 28 του χρόνια, φέτος έχει σημειώσει 24 συμμετοχές και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στις 8.

Αριστερό Μπακ

Κρίστοφερ Λέντς (Ούνιον Βερολίνου)

O 25χρονος Γερμανός αμυντικός, διανύει μια εκ των πιο σταθερών περιόδων, βάση απόδοσης, στη καριέρα του. Έχει σημειώσει 23 εμφανίσεις φέτος, με την Ούνιον Βερολίνου, και είναι αυτός που βγάζει την ασίστ το πρώτο τέρμα της ομάδας του στη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης (0-2). Συνολικά έχει πετύχει ένα γκολ και μια ασίστ.

Κεντρικός Αμυντικός

Στέφαν Ντε Βρι (Ίντερ Μιλάνο)

O 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, είναι η ιδανικότερη επιλογή για την άμυνα μας. Ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν καθοριστικός στο ντέρμπι του Μιλάνου, πετυχαίνοντας το γκολ της ανατροπής στη νίκη επί της Μίλαν (4-2). Σε 27 συμμετοχές έχει 2 τέρματα και 4 ασίστ με τους «νερατζούρι».

Κεντρικός Αμυντικός

Κλεμάν Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα)

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος διεθνής Γάλλος αμυντικός, μπορεί να μην είναι η «πεμπτουσία» της σταθερότητας, όμως ψάχνεται για να προσαρμοστεί στον κόσμο… «Μπαρτσελόνα». Μπορεί στη νίκη-«θρίλερ» απέναντι στη Θέλτα (2-3) να μην έκανε την καλύτερη του εμφάνιση, να αποβλήθηκε στο 79’, όμως το τέρμα του μπορεί να αποβεί κομβικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με τους «μπλαουγκράνα» φέτος έχει 26 συμμετοχές με 3 τέρματα και 1 ασίστ.

Δεξί μπακ

Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν)

Στην ενδεκάδα» χρειαζόμαστε και ένα… «σίφουνα». Για αυτό επιλέξαμε να «αλωνίζει», ο 23χρονος Ολλανδός, ο οποίος πέτυχε και ένα υπέροχο τέρμα στη νίκη επί της Βίλεμ (3-0). Ο Ντάμφρις, ο οποίος παίζει και ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ, την φετινή σεζόν με την Αϊντχόφεν, έχει σημειώσει 36 συμμετοχές με 7 τέρματα και 3 ασίστ.

Κεντρικός Μέσος

Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο)

Την είδατε τη γκολάρα στο ντέρμπι της Πόρτο απέναντι στη Μπενφίκα; Αν όχι, μάθετε τουλάχιστον, ότι ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός μέσος την πέτυχε. Πιο συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ στο 10’ με γυριστό σουτ εντός περιοχής στη νίκη επί της Μπενφίκα (3-2). «Κατάπινε» ασταμάτητα τα χιλιόμετρα στην αναμέτρηση. Την φετινή σεζόν μετρά 20 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Κεντρικός Μέσος

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ Μιλάνο)

Αν δεν είχαμε τον Κάπτεν Μαρσέλο ποιόν θα είχαμε; Ο αρχηγός απεδείχθη «μπροστάρης» στην εντός έδρας ανατροπή επί της Μίλαν, σκοράροντας πρώτος για  την νίκη της ομάδας του (4-2). Ο 27χρονος διεθνής Κροάτης, με τους «νερατζούρι» έχει 28 συμμετοχές με 3 τέρματα και 5 ασίστ.

Αριστερός εσωτερικός πλάγιος μέσος

Κάρλος Βινίσιους (Μπενφίκα)

Μπορεί να «χόρεψε» σάμπα… τερμάτων στο «Ντραγκάο», αλλά δεν ήταν αρκετός. Ο λόγος για τον 24χρονος Βραζιλιάνο, που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του με την φανέλα των «αετών» της Λισαβόνας. Απέναντι στη Πόρτο σκόραρε στο 18’ και στο 50’, στην ήττα της ομάδας του (3-2). Την φετινή σεζόν σε 29 συμμετοχές έχει πετύχει 19 τέρματα και 12 ασίστ, ενώ συμμετέχει στα τέρματα της ομάδας του κατά ένα ποσοστό ανωτέρου του 40%. Εντυπωσιακός!

Δεξιός εσωτερικός πλάγιος μέσος

Λίονελ Μέσσι (Μπαρτσελόνα)

Μάλλον, θα πρέπει να καταργηθεί η συγκεκριμένη θέση στην ενδεκάδα, όσο ακόμα αγωνίζεται. Τι καν καταντάει βαρετό, όταν ο 32χρονος Αργεντινός είναι σε… «κέφια» μόνο να τον αγνοήσεις δεν γίνεται. Απέναντι στην εκτός έδρας νίκη επί της Θέλτα (2-3), δημιουργεί και «σερβίρει» και τα 3 τέρματα ο ίδιος κρατώντας με «νύχια» και με «δόντια» τους «μπλαουγκράνα» στην υπόθεση τίτλου. Ο «Λίο» σε 25 συμμετοχές έχει 19 τέρματα και 15 ασίστ.

Κεντρικός επιθετικός

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν)

Ακόμα και αν δεν υπάρχουν εξωγήινοι, σίγουρα πρέπει να υπάρχει πλανήτης… «Ζλάταν». Στα 38 του χρόνια, ο Σουηδός, δεν σταματά να μας θυμίζει ότι πρόκειται για ποδοσφαιρικό θρύλο. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του και το πέρασμα από την Αμερική, σε ένα μήνα στους «ροσονέρι» σε έξι συμμετοχές, έχει προλάβει να πετύχει 3 τέρματα και 1 ασίστ! Στο ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ παίρνει θετικό βαθμό παρά την ήττα (4-2). Το γκολ του το πέτυχε από στημένη φάση, έπειτα από αδράνεια της Ίντερ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Δεύτερος επιθετικός

Ρομελού Λουκάκου (Ίντερ Μιλάνο)

O 26χρονος διεθνής Βέλγος, έβαλε το κερασάκι στη «τούρτα» στην απίστευτη ανατροπή του «Τζουσέπε Μεάτσα». Σκόραρε με το κεφάλι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης απέναντι στη Μίλαν (4-2) και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Την φετινή σεζόν σε 30 συμμετοχές με τους «νερατζούρι» μετρά 21 τέρματα και 4 ασίστ. Η συμμετοχή του στα γκολ της Ίντερ, πλησιάζει το 40%!

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ