Μπάγερν Μονάχου

Εκείνοι τον διώχνουν, αλλά ο Κουτίνιο θέλει Μπάγερν!

Ο Κουτίνιο θέλει να μείνει στην Γερμανία, παρότι στην Μπάγερν δεν σκέφτονται την αγορά του.

Ο Φελίπε Κουτίνιο μετακόμισε στο Μόναχο για να κάνει μια καινούργια αρχή. Μια καινούργια αρχή που θα σημάνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος μετά από μια σειρά εξαιρετικών χρόνων στην Λίβερπουλ πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Ήταν το όνειρό του, που έγινε πραγματικότητα. Ένα όνειρο που δυστυχώς για εκείνον και την ομάδα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν και σίγουρα όπως θα περίμεναν. Ο Κουτίνιο δεν προσαρμόστηκε ποτέ στα δεδομένα της Μπάρτσα και μοιραία αποχώρησε το καλοκαίρι.

Στην Μπάγερν ξεκίνησε καλά και προσπάθησε να επανέλθει στις υψηλές πτήσεις. Γρήγορα όμως παρουσίασε αστάθεια και πάλι τα πράγματα δεν πήγαν για εκείνον όπως τα περίμενε. Για να μείνει στο Μόναχο και την νέα σεζόν, οι “Βαυαροί” θα πρέπει να καταβάλουν ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο εμπεριέχεται στην “οψιόν” του δανεισμού του ποδοσφαιριστή. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Μπάγερν δεν προτίθεται να δώσει αυτό το ποσό για έναν παίκτη που δεν έχει εντυπωσιάσει και έτσι ο Κουτίνιο θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη. Κουτίνιο

Ο Κουτίνιο επιθυμεί την παραμονή

Μπορεί στην Γερμανία να μην θέλουν να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή, εκείνος όμως βλέπει με πολύ καλό μάτι την παραμονή του. Δεν θέλει να επιστρέψει στην Μπάρτσα και θεωρεί ότι στην Μπάγερν, αργά η γρήγορα θα βρει τον χώρο που θέλει για να ανεβάσει επίπεδο την απόδοσή του. Μάλιστα το γεγονός ότι οι Καταλανοί σκέφτονται να μειώσουν τις απαιτήσεις του για τον παίκτη, τον κάνει να αισιοδοξεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ