Ρεάλ Μαδρίτης

Έως και 1.600 ευρώ τα εισιτήρια του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα!

Υπάρχουν τιμές που είναι σχετικά προσιτές για όλους, υπάρχουν όμως κι εκείνες που είναι για... λίγους. Από 95 έως 1600 ευρώ κυμαίνονται τα εισιτήρια του Clasico της 1ης Μαρτίου!

Δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμη!

Κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες απομένουν ακόμα για τη διεξαγωγή του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικού αγώνα παγκοσμίως. Του Clasico της Ισπανίας!

Ο λόγος φυσικά για το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα στο «Santiago Bernabeu», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Είναι ένα ντέρμπι το οποίο θα κρίνει πολλά πράγματα στη «μάχη» του τίτλου στην Ισπανία. Μετά από 23 αγωνιστικές, η «Βασίλισσα» κρατάει ένα προβάδισμα 3 πόντων έναντι των «μπλαουγκράνα» (52-49) και σε περίπτωση που νικήσει βέβαια θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα συνεχίσουμε να έχουμε «θρίλερ».

17 μέρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού, βγήκαν στη δημοσιότητα και οι τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης. Το φθηνότερο εισιτήριο, για τα ελληνικά δεδομένα, η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε αρκετά υψηλή τιμή. 95 ευρώ το λιγότερο πρέπει να δώσει κάποιος για να παρακολουθήσει αυτό το ματς!

95 ευρώ δεν τα λες και λίγα! Το ακριβότερο απλό εισιτήριο φτάνει μέχρι και τα 360 ευρώ, ενώ στις θέσεις VVIP τα εισιτήρια κοστολογούνται στα 1.600 ευρώ και εδώ μιλάμε για τους αρκετά εύπορους φιλάθλους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ