Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έκανε προσφορά 15 εκατομυρίων για Λορέν

Ενδιεφέρεται για τον επιθετικό της Ρεάλ Μπέτις Λορέν η Μπαρτσελόνα

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ουσμανέ Ντεμπελέ ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να ψάξει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για αντικαταστάτη. Ο επικρατέστερος ήταν ο Ροντρίγκο Μορένο. Ο επιθετικός της Βαλένθια επιλέχθηκε τόσο για την αποδοτικότητα του όσο και για το ότι ήταν οικονομικά προσιτός. Όμως όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα έτσι και στην Βαλένθια θα ήταν δύσκολο να βρουν αντικαταστάτη τόσο σύντομα στην θέση του και ένα τέτοιο ποιοτικό γκολτζή. Για αυτό και δεν συμφώνησαν με την Μπαρτσελόνα.

‘Η ομάδα της Καταλανίας κοιτάζει κυρίως τα buyouts , δηλαδή τις ρήτρες των συμβολαίων των παικτών.’

Η ομάδα της Καταλανίας κοιτάζει κυρίως τα buyouts , δηλαδή τις ρήτρες των συμβολαίων των παικτών. Αν πληρώσει την ρήτρα του συμβολαίου ενός επιθετικού τότε έχει κάθε δικαίωμα να τον αγοράσει. Η Ρεάλ Μπέτις έκανε ξεκάθαρο πως δεν θα αφήσει ελεύθερο ή δεν θα κάνει υποχωρήσεις στην πώληση του Λορέν. Η ομάδα της Ανδαλουσίας θα ζητήσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Λορέν. Άλλες εναλλακτικές λύσεις είναι οι Άνχελ, Λούκα Πέρεθ και Γουίλιαν Χοσέ.

Η MARCA έκανε γνωστή την προσφορά της Μπαρτσελόνα στην Μπέτις. Την Τετάρτη τις είχε κάνει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα από την Ανδαλουσία επισήμανε ότι έχει μόνο δύο επιθετικούς στο ρόστερ και ένας από αυτούς είναι ο Λορέν, οπότε είναι πολύτιμος για αυτούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ