Τσέλσι

Τα μαγικά του Ζίγιεκ σε ένα βίντεο!(vid)

Ο Άγιαξ αποχαιρετά τον Ζίγιεκ με ένα πολύ όμορφο βίντεο.

Ο Χακίμ Ζίγιεκ είναι και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι. Ο Μαροκινός θα γίνει κάτοικος Λονδίνου από το καλοκαίρι. Μπορεί να μην διανύουμε μεταγραφική περίοδο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την πραγματοποίηση του “deal”. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε ένα ποσό που αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ από την σεζόν 2020-2021.

Ο Ζίγιεκ αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Άγιαξ. Μπορεί να ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι φεύγει με άσχημο τρόπο από την Ολλανδία. Αυτό φαίνεται κιόλας από το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά, παρότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί.

Ο Άγιαξ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Ζίγιεκ, φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο βίντεο. Σε αυτό το βίντεο διάρκειας 1:33, ο Αίαντας προσπάθησε να συμπεριλάβει στιγμές από όλη την πορεία του Μαροκινού στην ομάδα. Φυσικά, δεν λείπουν τα γκολ αλλά και πολλές στιγμές μαγείας που χάρισε στο ολλανδικό κοινό. Μάλιστα στην λεζάντα, οι δημιουργοί του βίντεο έγραψαν; “Τσέλσι, πιστεύεις στην μαγεία”, προσπαθώντας έτσι και να τιμήσουν αλλά και να δείξουν το τι μπορεί να κάνει ο παίκτης.

Δείτε το βίντεο

https://www.instagram.com/tv/B8gZeaDlYYV/?igshid=1gs29kenp73mk&fbclid=IwAR0O31382-5YYH0L2CtO_4Gwfq6YOq2QPByZYvT2YCG20oWTsFjcZMhGS8E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ