ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Βαλβέρδε : “Μετά τη Μπάρτσα, έχω παρακολουθήσει μόνο ένα ποδοσφαιρικό ματς”!

Πήρε το χρόνο του μακριά από το ποδόσφαιρο ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Βαλβέρδε : “Μετά τη Μπάρτσα, έχω παρακολουθήσει μόνο ένα ποδοσφαιρικό ματς”!

Έπειτα από την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ανέκαθεν, άλλωστε ο Βάσκος τεχνικός ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Βαλβέρδε παραδέχτηκε πως εδώ και ένα μήνα έχει δει μόνο ένα ματς. Αυτό μεταξύ των δύο πρώην ομάδων του, της Μπιλμπάο και της Μπαρτσελόνα!

“Δεν έχω δει ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα. Μόνο τη νίκη της Μπιλμπάο επί της Μπάρτσα για το κύπελλο. Προσπάθησα να μείνω λίγο έξω από το ποδόσφαιρο. Να βρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Όταν είσαι όλη μέρα σε μια ομάδα και ξαφνικά αποχωρείς, είναι δύσκολο τον πρώτο καιρό να την παρακολουθείς ως θεατής”.

Ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε και για τα 2 εφιαλτικά παιχνίδια στο Τσαμπιονς Λιγκ με τους σοκαριστικούς αποκλεισμούς της Μπαρτσελόνα από τη Ρόμα και τη Λίβερπουλ. Ο “Τσιγκούρι” πάντως δεν θέλησε να τα συγκρίνει.

“Για μένα ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Με τη Ρόμα είχαμε ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο. Στο Άνφιλντ δεχτήκαμε νωρίς γκολ, κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Αν είχαμε σκοράρει ένα γκολ σε αυτά τα ματς, θα είχαμε προκριθεί. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όλες οι διοργανώσεις μπορεί να κριθούν σε ένα παιχνίδι, σε μία λεπτομέρεια. Όμως πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αποτελεί το πιο ασφαλές δείγμα για το τι έχεις κάνει μέσα στη σεζόν”.

Με ένα ασυνήθιστο λουκ για τον ίδιο, ο…γενειοφόρος Βαλβέρδε επιχείρησε παράλληλα έναν απολογισμό της θητείας του στη Βαρκελώνη. Valverde jokes with Athletic Club sporting director Alkorta

“Το να κοουτσάρω τη Μπάρτσα ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό. Όμως, ακόμα κι όταν υπογράφεις το συμβόλαιο, γνωρίζεις ότι σε αυτές τις ομάδες ποτέ δεν είσαι ασφαλής. Όταν έρθουν άσχημα αποτελέσματα, ο πρώτος που παίρνει πάντα την ευθύνη είναι ο προπονητής. Δεν κάθομαι να σκέφτομαι για το πώς μου συμπεριφέρθηκαν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάς πίσω. Τώρα κοιτάζω το επόμενο βήμα, αν και δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Ο Ινιέστα μου είπε πολλά πράγματα για την Ιαπωνία. Σχεδιάζω να πάω εκεί και να δω διάφορες ομάδες. Θέλω επίσης να συναντηθώ με άλλους προπονητές για να συζητήσω μαζί τους για όλα τα θέματα της δουλειάς μας”.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός, μπορεί να μην οδήγησε τη Μπάρτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι αποχώρησε όντας δύο φορές πρωταθλητής Ισπανίας σε ισάριθμες σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ