Τότεναμ

Μουρίνιο : “Υπολογίζω κανονικά τον Αλντερβέιρελντ παρά τη γέννηση του γιου του”!

Ούτε που το συζήτησε για επιπλέον άδεια ο Μουρίνιο!

Η σημερινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τον Τόμπι Αλντερβέιρελντ, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί. O Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για τον Βέλγο αμυντικό και το ενδεχόμενο απουσίας του από το παιχνίδι της Τότεναμ με την Άστον Βίλα την Κυριακή. Όμως, ο special one ήταν ανένδοτος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφού έστειλε τις καλύτερες ευχές στον Αλντερβέιρελντ, τόνισε ότι τον περιμένει κανονικά για το μεθαυριανό παιχνίδι.

“Να του δώσω άδεια για ποιο λόγο ; Η γυναίκα του προσέχει το μωρό τους. Ο Τόμπι είναι ένας επαγγελματίας. Ήταν εκεί τη στιγμή της γέννησης του γιου του και έκατσε κι άλλο εκεί, απολαμβάνοντας αυτή την υπέροχη στιγμή για την οικογένεια. Αύριο όμως θα επιστρέψει στη δουλειά του.” Toby Alderweireld and Jose Mourinho

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο αντιμετωπίζει μια τέτοια συνθήκη. Το 2018 που βρισκόταν στη Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο είχε διαμάχη με τον Μαρσιάλ, αφού υποστήριξε ότι ο Γάλλος το είχε παρακάνει όταν απουσίασε για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Τότε η Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε στάδιο προετοιμασίας, στην Αμερική. Στην τέταρτη ημέρα της απουσίας του Μαρσιάλ, ο Μουρίνιο τον είχε κριτικάρει ανοιχτά, δηλώνοντας πως “ο Μαρσιάλ έπρεπε να είναι εδώ και δεν είναι”

Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και ο προπονητής της Τότεναμ θέλει να έχει όλα του τα όπλα διαθέσιμα. Η οικογένεια λοιπόν μπορεί να περιμένει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ