Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρίχνει τις απαιτήσεις της η Γιουνάιτεντ για Πογκμπά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να μειώσει τα χρήματα που ζητάει για να διευκολύνει την μεταγραφή του Πογκμπά.

Ο Πολ Πογκμπά ήταν ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στην ουσία δεν λειτούργησε ποτέ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” σπατάλησαν ένα καράβι λεφτά για να κάνουν τον Γάλλο το νέο ηγέτης της ομάδας τους. Ο Πογκμπά ήρθε, ανέλαβε αυτό το ρόλο, αλλά τελικά δεν τον έφερε εις πέρας ποτέ. Υπό την παρουσία του οι αποτυχίες συνεχίστηκαν με τον ίδιο να μην μπορεί ούτε ατομικά να ξεφύγει από αυτό. Σήμερα. 4μιση χρόνια μετά την μεγάλη επιστροφή, Ο ποδοσφαιριστής μοιάζει ξένο σώμα για την ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι θα αποχωρήσει. Ρίχνει τις απαιτήσεις της η Γιουνάιτεντ για Πογκμπά!

Πλέον η Γιουνάιτεντ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο απογοήτευσης μαζί του, που προτιμά να φύγει από την ομάδα, ακόμα κι αν η ίδια βγει ζημιώνει. Εξάλλου ο Μπρούνο Φερνάντες έχει έρθει ήδη για να τον αντικαταστήσει. Παράλληλα, οι πληροφορίες λένε, ότι θα έρθει κι ακόμα ένας παίκτης για την ίδια θέση. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ξέρει ότι δεν μπορεί να πάρει πίσω περισσότερα ή τα ίδια χρήματα με αυτά που έδωσε για να τον αποκτήσει και για αυτό το λόγο, ρίχνει τις απαιτήσεις. Το ζητούμενο ποσό πέφτει πλέον στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Γιουβέντους και Ρεάλ καλοβλέπουν την περίπτωση του Γάλλου.

Τα λόγια του Ραϊόλα

Ο μάνατζερ του Πογκμπά μίλησε για το μέλλον του πελάτη του και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Γιουβέντους: “η Ιταλία είναι ένα δεύτερο σπίτι για τον Πογκμπά. Οπότε, δεν θα είναι πρόβλημα για αυτόν στο να γυρίσει στην Γιουβέντους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ