Μάντσεστερ Σίτι

Σκληρή απάντηση της Σίτι προς την ΟΥΕΦΑ για την… ποινή σοκ!

Αποφασισμένη να προσφύγει στο CAS για να δικαιωθεί είναι η Μάντσεστερ Σίτι!

Στην Μάντσεστερ Σίτι.. βράζουν με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να υποβάλλει μια τόσο βαριά ποινή στην ομάδα!

Σοκ προκάλεσε στον παγκόσμιο αθλητικό κόσμο η πρωτοφανής απόφαση της ΟΥΕΦΑ για την τιμωρία της Σίτι. Συγκεκριμένα, η Αρμόδια Αρχή τιμώρησε τους Άγγλους με αποκλεισμό δύο ετών από το Τσάμπιονς Λιγκ και πρόστιμο 32 εκατ. ευρώ!

Αυτή η απόφαση έχει φέρει… έξω φρένων όλους τους ανθρώπους των πρωταθλητών Αγγλία. Μάλιστα, με σκληρή ανακοίνωση, υποστηρίζουν πως θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να δικαιωθεί ο σύλλογος! Μάλιστα, με την πρώτη ευκαιρία θα προσφύγει προς το CAS. Πάντως τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν εντελώς άδικη την τιμωρία, τονίζοντας πως ο σύλλογος έχει προσδώσει ήδη όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την δικαίωση του…

Μερικά από τα όσα αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι δυσαρεστημένη, αλλά δεν έχει μένει και έκπληκτη από την φετινή ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ. Το κλαμπ αναζητούσε πάντα ένα ανεξάρτητο όργανο για να εξετάσει αμερόληπτα το σύνολο τον αδιάσειστων στοιχείων που υποστηρίζουν την θέση του.

Τον Δεκέμβριο του 2018 ο Επικεφαλής της ΟΥΕΦΑ δημοσιοποίησε το αποτέλεσμα και τις κυρώσεις που θα έριχνε στην Σίτι, πριν καν ξεκινήσουν οι έρευνες»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ