Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ: “Με την Σίτι και στην League Two”!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Σίτι ότι και να συμβεί με την τιμωρία.

Τεράστιο θέμα έχει προκύψει με την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι. Οι “Πολίτες” δέχτηκαν ηχηρό χαστούκι από την UEFA που τους τιμώρησε με μία από τις πιο σκληρές κυρώσεις στην ιστορία. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, υποχρεούται να μείνει εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τα επόμενα δύο χρόνια. Εκτός αυτού, της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν σταματάει όμως εκεί. Στην Αγγλία γίνονται αναφορές ότι είναι αρκετά πιθανόν να της αφαιρεθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή του 2014.

Με το που “έσκασε” η τιμωρία, το πρώτο πράγμα που πήγε στο μυαλό όλων ήταν η ενδεχόμενη αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα από την ομάδα. Κάτι τέτοιο όμως, όχι απλά δεν ισχύει, μάλλον θα συμβεί το ακριβώς το αντίθετο. Ο Καταλανός τεχνικός έχει πεισμώσει τόσο πολύ με αυτό που συνέβη στην ομάδα του, που δεν σκοπεύει να το “κουνήσει” από το Μάντσεστερ. Πλέον είναι τελείως προσηλωμένος στην Σίτι και σκοπεύει να τιμωρήσει τους…τιμωρούς του. Πεπ: "Με την Σίτι και στην League Two"!

Τα λόγια του Πεπ

Ο Γκουαρντιόλα, αφού επανήλθε με δήλωση πίστης και παραμονής στην ομάδα. Ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ακόμα κι αν μας ρίξουν στη LeagueTwo, πάλι εδώ θα είμαι… Είναι στιγμή που πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ