ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Φάση ομίλων VS φάση των «16»: Τόσο έχουν αλλάξει οι ομάδες!

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει και αρκετές ομάδες παρουσιάζουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, σε σχέση με το τι είχαν παρουσιάσει στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης!

Φάση ομίλων VS φάση των «16»: Τόσο έχουν αλλάξει οι ομάδες!

Η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει! Το Sportsking σας μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ γίνεται αναφορά και στις αλλαγές που έχουν οι ομάδες σε σχέση με την φάση των ομίλων!

  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Ζοάο Φέλικ και τον Μοράτα να μην είναι απόλυτα έτοιμος. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ένα… θέμα ως το ποιους θα επιλέξει για την επιθετική γραμμή. Η έλευση του Καράσκο του λύνει τα χέρια…

  • Λίβερπουλ

Σε σχέση με τα ματς των ομίλων η Λίβερπουλ… δεν έχει αλλάξει καθόλου! Και γιατί να αλλάξει; Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πάει τρένο στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του!

  • Ντόρτμουντ

Από τις ομάδες που έχουν αλλάξει κατά πολύ το αγωνιστικό τους πρόσωπο! Οι αποκτήσεις των Χάαλαντ και Τσαν έχουν ανεβάσει επίπεδο τους Βεστφαλούς και σίγουρα βλέπουν με μεγαλύτεροι αισιοδοξία το μέλλον.

  • Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ είχε αγωνιστεί ελάχιστα στην φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης. Ενώ όλα έδειχναν πως ο Βραζιλιάνος θα χάσει το πρώτο ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ, τα δεδομένα άλλαξαν και ο έμπειρος άσος θα δώσει το “παρών”!

  • Τότεναμ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, στην επιθετική κυρίως γραμμή. Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν ήταν από μόνο του σοβαρό ζήτημα, προστέθηκε και ο τραυματισμός του Σον, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Τότεναμ. Επίσης σε σχέση με την πρώτη φάση, δεν θα έχει ούτε τον Κρίστιαν Έρικσεν. Στα συν η έλευση του Μπέργουϊν!

  • Λειψία

Οι Γερμανοί αποδίδουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Η μόνο αλλαγή στο ρόστερ των Γερμανών ήταν η έλευση του Όλμο!

  • Βαλένθια

Ιδιαίτερα ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η Βαλένθια κόντρα στην Αταλάντα. Η απόκτηση του Φλορέντσι δίνει εμπειρία στην επιθετική γραμμή των Ισπανών. Στα πλην οι τραυματισμοί των δύο στόπερ, Γκάμπριελ Παουλίστα και Γκαράι…

  • Αταλάντα

Οι Ιταλοί είναι το… απόλυτο αουτσάιντερ της διοργάνωσης! Ωστόσο, σε σχέση με την φάση των ομίλων δεν έχουν προχωρήσει στην παραμικρή αλλαγή, καθώς το ποδόσφαιρο που αποδίδουν φέρνει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

  • Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως όλα δείχνουν ο Εντέν Αζάρ θα δώσει κανονικά το παρών στις αναμετρήσεις κόντρα στην Σίτι. Ο Βέλγος δεν έδωσε το παρών σε όλα τα ματς της φάσης των ομίλων. Κατά τα άλλα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

  • Μάντσεστερ Σίτι

Αν μη τι άλλο το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι η Μάντσεστερ Σίτι! Μετά το αποκλεισμό σοκ που της επέβαλλε η ΟΥΕΦΑ, πρέπει να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον με το τι ψυχολογία θα έχουν οι Άγγλοι.  Αμφίβολος ο Στέρλινγκ, επέστρεψε ο Λαπόρτ…

  • Μπάγερν

Ο Ίβαν Πέρισιτς θα λείψει από τα ματς κόντρα στην Τσέλσι, ενώ επιστρέφουν οι Κομάν και Ερνάντεζ! Το 2020 έχει μπει… με το δεξί για τους Βαυαρούς και δείχνουν πως έχουν φορτσάρει στην κατάλληλη περίοδο!

  • Τσέλσι

Ίδια και… απαράλλαχτη η Τσέλσι με ένα και μόνο ερωτηματικό. Ο Λάμπαρντ αφήνει ολοένα και περισσότερο στον πάγκο τον Κέπα, δίνοντας φανέλα βασικού στον Καμπαγιέρο! Κέπα Πόουπ

  • Μπαρτσελόνα

Πολλά τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα! Εκτός από την αλλαγή προπονητή, με τον Σετιέν να παίρνει την θέση του Βαλβέρδε, οι Μπλαουγκράνα έχουν να αντιμετωπίσουν και μερικές σημαντικές απώλειες! Σουάρες και Ντεμπελέ… θα χάσουν και τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Νάπολι!

  • Νάπολι

Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις η ομάδα του Γκατούζο. Ο Αντσελότι ήταν ο προπονητής στην φάση των ομίλων, ωστόσο η συνεργασία του με την Νάπολι έληξε… άδοξα. Όσον αφορά το ρόστερ, προστέθηκαν οι Λομπότκα, Πολιτάνο και Ντέμε.

  • Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο είχε σημειώσει μόλις δύο γκολ στην φάση των ομίλων, ωστόσο τώρα δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας κατά ριπάς! Στα συν η επιστροφή του Κιελίνι, ο οποίος θα είναι στην διάθεση του Σάρι.

  • Λυών

Οι Γάλλοι είναι το αουτσάιντερ στην μάχη κόντρα στην Γιουβέντους. Σοβαρό ζήτημα η απουσία του Μέμφις Ντεπάι. Ενισχύθηκε με τους Εκαμπό από την Βιγιαρεάλ και τους Τσέρκι και Γκιμαράες,

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ