ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Θα σπάσει το ευρωπαϊκό εντός έδρας αήττητο της Ατλέτικο η ομάδα του Κλοπ;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Λίβερπουλ για το πρώτο ματς της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα σπάσει το ευρωπαϊκό εντός έδρας αήττητο της Ατλέτικο η ομάδα του Κλοπ;

Η κάτοχος του περσινού Τσάμπιονς Λίγκ θα ταξιδέψει πίσω…στο τόπο του εγκλήματος. Θα ξαναπάει στην Μαδρίτη εκεί που κατέκτησε το ευρωπαϊκό τίτλο πέρσι. Αντίπαλος της θα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποσπάσουν ένα καλό αποτέλεσμα, για να παλέψουν στο Άνφιλντ για την πρόκριση στο δεύτερο αγώνα.

Η απόδοση της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Προκρίθηκε καθαρά από τον τέταρτο όμιλο ως δεύτερη πίσω μόνο από την Γιουβέντους. Όμως η ομάδα του Σιμεόνε περνάει ένα ντεφορμάρισμα αυτήν την περίοδο. Στα τελευταία εφτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει νικήσει μόνο ένα ματς. Στην τελευταία αγωνιστική της Λα Λίγκα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Βαλένθια.

Η Λίβερπουλ από την άλλη βρίσκεται σε περίοδο φόρμας. Οι Κόκκινοι έχουν ήδη κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ενώ μόνο μαθηματικά μένει να επικυρώσουν την κατάκτηση της πρώτης Πρέμιερ Λιγκ στην ιστορία τους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως δυσκολεύτηκε η ομάδα του Κλοπ κυρίως με την Νάπολι αν και τερμάτισε στην πρώτη θέση. Στην προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ νίκησε με 1-0 την Νόριτς. Η Λίβερπουλ έχει παραμείνει αήττητη για 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι Ροχιμπλάνγκος έχουν εκτός τους Ντιέγκο Κόστα και Ζοάο Φέλιξ λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Και οι δύο προσπαθούν να επανέλθουν αλλά είναι αμφίβολοι για το αποψινό παιχνίδι. Ο Αλβάρο Μοράτα από την άλλη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στην προηγούμενη αγωνιστική της Λα Λίγκα κόντρα στην Βαλένθια. Ενώ εκτός θα μείνουν επίσης οι Κιέραν Τριπιέρ και Έκτορ Χερέρα.

Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές από το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Σιμεόνε θα κατεβάσει την ομάδα του σε παράταξη 4-4-2. Ο Γιαν Όμπλακ είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες παγκοσμίως και ακόμη και στο ματς με την Λίβερπουλ θα προσφέρει ασφάλεια στους γηπεδούχους κάτω από τα δοκάρια. Ο Χοσέ Μαρία Χιμένεζ επιστρέφει σε πλήρες πρόγραμμα προπόνηση αλλά όμως έμεινε στον πάγκο με τις νυχτερίδες. Περιμένουμε με τον Φελίπε να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Σαντίαγκο Αρίας θα παίξει ως δεξί μπακ ενώ ο Ρενάν Λόντι θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ.

Οι Τόμας Πάρτει και Μάρκος Γιορέντε θα είναι τα χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο αρχηγός Κόκε θα είναι το δεξί εξτρέμ της ομάδας του Σιμεόνε, ενώ ο Σαούλ Νίγκεζ θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ. Ως κεντρικοί επιθετικοί θα αγωνιστούν οι Μοράτα και Κορρέα.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δεν έχει πολλά προβλήματα τραυματισμού. Μόνο ο Σακίρι και ο Κλάιν είναι εκτός αποστολής επειδή αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα κατεβάσει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 με τον Άλισον τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελείται από τους Τζόε Γκόμεζ και Βίρτζιλ Βαν Ντάικ. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ θα παίξει ως δεξί μπακ ενώ ο Άντριου Ρόμπερτσον ως αριστερό μπακ.

Ο Φαμπίνιο θα αγωνιστεί ως χαφ πιο πίσω από τους Χέντερσον και Βαινάλντουμ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος θα έχει και ανασταλτικά καθήκοντα. Ο Χέντερσον θα έχει πιο αναβαθμισμένο ρόλο και θα μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση.

Ο Μανέ θα είναι το αριστερό εξτρέμ, με τον Σαλάχ να αναλαμβάνει την ίδια θέση στην δεξιά πλευρά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της από την φάση 16 και κάτω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε σύνολο 12 αγώνων μετράει 8 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ενώ έχουν δεχθεί μόνο 2 γκολ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ