ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Φαν Ντάικ: “Χειριστήκαμε καλά τον τρόπο παιχνιδιού τους”

Ο στόπερ της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, θεωρεί ότι οι "κόκκινοι" ανταποκρίθηκαν στο στυλ παιχνιδιού της Ατλέτικο Μαδρίτης παρά την ήττα.

Φαν Ντάικ: “Χειριστήκαμε καλά τον τρόπο παιχνιδιού τους”

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ γεύτηκε την τρίτη ήττα της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις πριν λίγα 24ωρα. Ειδικότερα, μετά τις ήττες από Άστον Βίλα και Νάπολι σε Λιγκ Καπ και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα, η Λίβερπουλ έχασε και από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” η ομάδα του Σιμεόνε επιβλήθηκε με 1-0 και οι ρεντς χρειάζεται να φέρουν τούμπα τη διασταύρωση στο “Άνφιλντ”.

Οι “ροχιμπλάνκος” κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους αποτρέποντας τον οποιοδήποτε κίνδυνο. Χαρακτηριστικό στατιστικό είναι τα 0 σουτ στο στόχο από πλευράς “κόκκινων”. Μοναδικές καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, άλλωστε, ήταν μία κεφαλιά του Σαλάχ και ένα πλασέ του Χέντερσον. Αμφότερες οι προσπάθειες πέρασαν λίγο έξω από την εστία του Όμπλακ.

Το παιχνίδι κύλησε με τη Λίβερπουλ να διαθέτει μία ανούσια κατοχή, και την Ατλέτικο Μαδρίτης να αμύνεται συμπαγώς. Ως εκ τούτου, αυτό βόλεψε την ομάδα του Σιμεόνε και προβλημάτισε την αντίστοιχη του Κλοπ, από την οποία έλειψε η κάθετη πάσα. https://www.goal.com/en/news/its-the-spanish-football-way-we-have-90-minutes-to-set-it/oz3bstgw6ct018fj922ob9fzk

Ο Φαν Ντάικ συμφωνεί με Ρόμπερτσον

Ο στόπερ της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, πάντως, σε δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του διαχειρίστηκε καλά τον τρόπο παιχνιδιού των “ροχιμπλάνκος”. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: “Δεχτήκαμε ένα γκολ από κόρνερ στην πρώτη τους ευκαιρία. Ούτε καν ευκαιρία. Είχε δόση τύχης. Το μήνυμα στο ημίχρονο ήταν να συνεχίσουμε να παίζουμε. Είχαμε τη μπάλα την περισσότερη ώρα αλλά δυστυχώς δε μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μεγάλες φάσεις. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να το διορθώσουμε. Είναι ο τρόπος που παίζουν. Είναι λίγο από το στυλ του ισπανικού ποδοσφαίρου επίσης. Πρέπει να προσαρμοστείς αλλά το γνωρίζαμε και νομίζω ότι το χειριστήκαμε αρκετά καλά.

Ο συμπαίκτης του Ολλανδού στόπερ, Άντι Ρόμπερτσον, φαίνεται να συμφωνεί, πάντως, ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Η δυναμικότητα του “Άνφιλντ” δικαιολογεί την πίστη των παικτών της Λίβερπουλ για ανατροπή. Ποιος ξεχνάει, άλλωστε την περσινή ρεμοντάδα απέναντι στην Μπαρτσελόνα καθώς και αυτή κόντρα στην Ντόρτμουντ στην πρώτη σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ