Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παραδέχτηκε το σκάνδαλο ο Μπαρτομέου!
Μπαρτσελόνα

Παραδέχτηκε το σκάνδαλο ο Μπαρτομέου!

Ο Μπαρτομέου παραδέχτηκε το σκάνδαλο με την εταιρεία που διαχειρίζεται social media ευρείας αποδοχής, αλλά παράλληλα αρνήθηκε την όποια κατηγορία.

19.02.2020 | 12:38

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία, με την αποκάλυψη ότι Ζόσεπ Μαρτία Μπαρτομέου είχε συνεργασία με εταιρεία που διαχειρίζεται μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σκοπός της ήταν, από την μία να διαβάλλει τους επίδοξους ανταγωνιστές του και από την άλλη να φροντίζει να δυσφημεί παίκτες που συχνά εναντιώνονται στις πρακτικές του. Το μεγάλο σκάνδαλο προέκυψε, όταν αποκαλύφθηκε ότι μέσω των social media της συγκεκριμένης εταιρείας, έχουν λοιδορηθεί και θρύλοι της ομάδας όπως ο Πουγιόλ, ο Γκουαρντιόλα, ακόμα και ο Μέσι.

Ο  πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε ομιλία του σε εκδήλωση βραβείων δημοσιογραφίας, αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα των social media. Στον λόγο του ξεκαθάρισε ότι όσα έχουν κυκλοφορήσει περί συνεργασίας για «θάψιμο» παικτών και παραγόντων είναι ψέματα. Παρόλα αυτά, τόνισε πως όντως είχε υπάρξει επαφή με συγκεκριμένη εταιρεία.

Οι δηλώσεις του Μπαρτεμέου

«Ναι, είχαμε επαφή μαζί τους και θα έχουμε επαφή με εταιρείες για τα social media. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως σύλλογος για να ξέρουμε τι συμβαίνει στα social media. Με συγκεκριμένη εταιρεία έδωσα αμέσως εντολή να τερματιστεί η συνεργασία μας μόλις έγιναν αντιληπτά αρνητικά σχόλια.» είπε αρχικά ο Μπαρτομέου. Στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι: “θα υπερασπιστώ την τιμή μου με κάθε νόμιμο τρόπο κόντρα σε τέτοιες πρακτικές και κατηγορίες».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version