ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρονάλντο: «Λόγω του Ρομπέρτο Κάρλος πήγα στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Ρονάλντο αναφέρει ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν από τους βασικούς λόγους που μετακόμισε από την Ίντερ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρονάλντο: «Λόγω του Ρομπέρτο Κάρλος πήγα στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός Ρονάλντο γνωστός και ως “φαινόμενο” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αγωνίστηκε από το 1997 έως το 2002 με τα χρώματα της Ίντερ. Ο Ρονάλντο αναφέρει πως ο Ρομπέρτο Κάρλος έπαιξε πολύ σημαντικό κομμάτι στην απόφαση του να μεταβεί από τους Νερατζούρι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε με 28 εκατομμύρια ευρώ από την Ίντερ το 1997, ποσό ρεκόρ για μεταγραφή εκείνη την εποχή. Θεωρούταν δικαιωματικά ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παγκοσμίως ανεξάρτητα αν τον ταλαιπωρούσε πρόβλημα τραυματισμών. Βιέρι: "Βγαίναμε κάθε με τον Ρονάλντο και ήταν ο καλύτερος στον κόσμο"

Με τους Νερατζούρι έκανε 98 εμφανίσεις και σκόραρε 59 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης κατέκτησε την χρυσή μπάλα δύο φορές. Μπορεί να μην έπαιζε τόσο αποδοτικά όπως την χρονιά στην Μπαρτσελόνα αλλά ήταν εξαιρετικός επιθετικός που όλοι τον σέβονταν. Οι μερέγχες το 2002 τον απέκτησαν με 46 εκατομμύρια ευρώ ενώ σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή σύμφωνα με τον Ρονάλνο έπαιξε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πριν έξι χρόνια είχε μετακομίσει από την Ίντερ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

‘ Στην εθνική ομάδα ο Ρομπέρτο Κάρλος πάντα μου εξηγούσε τι σημαίνει να παίζεις για την Ρεάλ Μαδρίτης. Και επηρέασε αρκετά την απόφαση μου.’

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο Ρονάλντο αναφέρει ότι: ‘ Στην εθνική ομάδα ο Ρομπέρτο Κάρλος πάντα μου εξηγούσε τι σημαίνει να παίζεις για την Ρεάλ Μαδρίτης. Και επηρέασε αρκετά την απόφαση μου. Πολλά χρόνια αργότερα ήθελα αυτά που μου είχε πει με τα δικά μου μάτια. Έγινα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και ανακάλυψα ότι ήταν πολύ μεγαλύτερη ομάδα από αυτό που μου είχε περιγράψει ο Ρομπέρο Κάρλος και από όσα είχα φανταστεί.’

Ο Ρονάλντο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια άκρως επιτυχημένα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από την ομάδα της Ισπανικής πρωτεύουσας πήρε μεταγραφή για την Μίλαν. Έκλεισε την καριέρα του στην Βραζιλιάνική Κορίνθιανς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ