ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Σιμεόνε που θέλει να σπάσει η Λίβερπουλ!

Άλλο ένα κίνητρο για τη Λίβερπουλ ενόψει του επαναληπτικού!

Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Σιμεόνε που θέλει να σπάσει η Λίβερπουλ!

Η Ατλέτικο πήρε τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς της νοκ άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ. Έτσι, οι “ροχιμπλάνκος” αύξησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, σε ένα ζευγάρι που ξεκινούσαν ως αουτσάιντερ.

Η Λίβερπουλ θα κληθεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στον επαναληπτικό του Άνφιλντ. Εφόσον τα καταφέρει, η ομάδα του Κλοπ θα σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ που διατηρεί ο Τσόλο Σιμεόνε. Ο Αργεντίνος προπονητής, από τότε που ανέλαβε τον πάγκο της Ατλέτικο, την έχει ανεβάσει επίπεδο. Έχει φτάσει σε δύο τελικούς, έχοντας πετύχει μεγάλες υπερβάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο “Τσόλο” σταματά πάντα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι απίστευτο, αλλά η Ατλέτικο, υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε, έχει αποκλειστεί μόνο από ομάδες στις οποίες αγωνίζεται ο Πορτογάλος!

H αρχή έγινε το 2014, όταν η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Ντα Λουζ. Την επόμενη σεζόν, η Ρεάλ απέκλεισε ξανά την συμπολίτισσα, αυτή τη φορά στα προημιτελικά, χάρη στο γκολ του Τσιτσαρίτο.

Το 2016, είχαμε επανάληψη του τελικού του Ντα Λουζ, με τη Ρεάλ να κατακτά το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ το 2017 η βασίλισσα χαμογέλασε ξανά κόντρα στην Ατλέτικο, επικρατώντας με συνολικό σκορ 4-2 στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Image result for cristiano ronaldo juve atletico

Το 2018, η Ατλέτικο έπεσε θύμα έκπληξης, αφού τερμάτισε τρίτη στους ομίλους και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ, φτάνοντας μάλιστα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η…πελατειακή σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ατλέτικο συνεχίστηκε πέρσι, με τον Πορτογάλο να φορά πλέον άλλη φανέλα. Ο Κριστιάνο μάλιστα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ανατροπή της Γιουβέντους κόντρα στους ροχιμπλάνκος. Μπορεί η Γιούβε να είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο ματς, όμως ο Ρονάλντο με χατ τρικ υπέγραψε τη μεγάλη πρόκριση για τη νέα του ομάδα.

Μένει λοιπόν να δούμε αν το ρεκόρ του Τσόλο θα συνεχιστεί ή αν έχει έρθει η ώρα του τέλους για αυτό το…σατανικό στατιστικό. Αν πάντως δεν το σπάσει ούτε η φετινή Λίβερπουλ, τότε ίσως να μη μπορέσει να το καταφέρει κανείς….

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ