Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε ομάδα στην Βραζιλιά ο Τουρέ!
Μάντσεστερ Σίτι

Βρήκε ομάδα στην Βραζιλιά ο Τουρέ!

Κοντά στην Μποταφόγκο φέρεται να βρίσκεται ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ.

19.02.2020 | 13:31

Δεν τα παρατάει ο Γιάγια Τουρέ. Μετά το πέρασμά του από Ολυμπιακό και Κίνα, συνεχίζει, αλλάζοντας εκ νέου Ήπειρο. Μπορεί να βαδίζει προς τα 37 του χρόνια. Μπορεί στα λιμέρια μας να φάνηκε μακριά από τον καλό του εαυτό. Αφού βρίσκει όμως ομάδες, προφανώς του αρέσει και συνεχίζει να αγωνίζεται. Ακόμα και σε αυτή την κατάσταση…

Ο Τουρέ πέρυσι αγωνίστηκε την κινεζική λίγκα. Εκεί, με την Κινγκντάο Χουανγκάϊ σημείωσε 14 συμμετοχές, καταφέρνοντας μάλιστα να βρει και 2 φορές δίχτυα. Η συνεργασία τους τελείωσε και εδώ και λίγες ημέρες ο Ιβοριανός είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα αυτή βρέθηκε και έτσι ο υψηλόσωμος κεντρικός χαφ δεν θα είναι για πολύ ακόμα “άνεργος”.

Στην Βραζιλία για την Μποταφόγκα

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του ποδοσφαιριστή με την Μποταφόγκο. Ο Τουρέ φέρεται να έχει μεγάλη επιθυμία να  αγωνιστή στην Βραζιλία και εφόσον η Μποταφόγκο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, πολύ δύσκολα θα χαλάσει το “deal”. Μάλιστα, γίνεται λόγος για το οτι ο Τουρέ θα ταξιδέψει άμεσα στην χώρα του καφέ ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την νέα του ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version