Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωσε Μπρέθγουεϊτ και τρελή ρήτρα η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ μέχρι το 2024

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς, μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία και θα μπουν άμεσα στα ταμεία της Λεγανιές. Εφόσον η ισπανική ομοσπονδία έδωσε το πράσινο φως στους Μπλαουγκράνα για μια “εγχώρια” μεταγραφή, εκείνοι κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Δανός αγωνίστηκε στην ισπανική Λεγανιές για την προηγούμενη διετία. Πέρυσι, σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα είχε σημειώσει 4 γκολ. Την φετινή σεζόν τα πράγματα πήγαν καλύτερα για αυτόν. Σε 24 συμμετοχές βρήκε δίχτυα 6 φορές και έτσι πήρε την μεγάλη ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα. Ο ποδοσφαιριστής ήταν στην κορυφή της λίστας του Κίκε Σετιέν, ο οποίος τον έχει και σε εκτίμηση. Εξάλλου η δεξαμενή επιλογής παίκτη ήταν πολύ μικρή και ο χρόνος ασφυκτικά λίγος.

Όπως το συνηθίζει η Μπαρτσελόνα, έβαλε και στον Μπρέθγουεϊτ , μια τρομερά υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Μετά την μεγαλύτερη του Γκριεζμάν. Μετά την δεύτερη μεγαλύτερη του χειμερινού μεταγραφικού αποκτήματος, Τρινκάο. Ήρθε και αυτή του Μπρέθγουεϊτ να κινηθεί σε υψηλά στάνταρ. Όποια ομάδα θέλει να αγοράσει τον Δανό χωρίς να μπει σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ. Προφανώς ο παίκτης δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την νέα του ομάδα και δεν είχε πρόβλημα με την μεγάλη του ρήτρα.

Δείτε την ανακοίνωση

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1230436123580739584

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ