Ρεάλ Μαδρίτης

Εμπλοκές στις συζητήσεις Ράμος-Ρεάλ για το συμβόλαιο του!

Ο Σέρχιο Ράμος θέλει να τελειώσει άμεσα η υπόθεση επέκτασης του συμβολαίου του με την Ρεάλ, κάτι που όμως... δεν θέλουν οι Μαδριλένοι!

Ο Σέρχιο Ράμος και η παραμονή του στην Ρεάλ Μαδρίτης… είναι ένα θέμα που “καίει” τους Μαδριλένους!

Αν μη τι άλλο ο Σέρχιο Ράμος είναι το»«Α« και το «Ω» στην αμυντική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο. Ο Ισπανός άσος είναι ο πιο.. παλιός στο ρόστερ του συλλόγου και αν μη τι άλλο θεωρείται η… «σημαία» της ομάδας.

Είναι από τους πιο αγαπητούς της εξέδρας των Μαδριλένων, κάτι που έχει κερδίσει με την αξία του.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της Ισπανίας υπάρχουν… εμπλοκές στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου!

Το υπάρχον συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ με τους μερένχες έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο ίδιος ζήτησε από την διοίκηση επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Αυτό όμως δεν έγινε δεκτός από τους ανθρώπους της Ρεάλ! Ο ποδοσφαιριστής θα είναι 35 όταν λήξει το υπάρχον συμβόλαιο. Έτσι οι Μαδριλένοι δεν θέλουν να ρισκάρουν να δώσουν από τώρα ένα υψηλό συμβόλαιο σε έναν ποδοσφαιριστή… τέτοια ηλικίας, ακόμα και αν το όνομα αυτού είναι Σέρχιο Ράμος!

Από την πλευρά του ο Ισπανός έχει… προβληματιστεί με την στάση της διοίκησης του συλλόγου. Η αντιπρόταση των ανθρώπων της «βασίλισσας» ήταν να επεκταθεί για έναν ακόμα χρόνο, κάτι που δεν ενέκρινε ο κεντρικός αμυντικός…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ