ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να κοντράρει την Άρσεναλ του Αρτέτα;

Ο Αρτέτα σε 'επικίνδυνη αποστολή' στο Καραισκάκη για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να κοντράρει την Άρσεναλ του Αρτέτα;

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί απόψε την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Κανονιέρηδες τερμάτισαν πρώτοι στο έκτο όμιλο με 11 βαθμούς σε 6 αγώνες. Θυμίζουμε ότι πέρσι η Άρσεναλ ήταν φιναλίστ του τελικού στο Μπακού οπού ηττήθηκε από την συμπολίτισσα Τσέλσι.

Φέτος οι Κανονιέρηδες είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως αυτή τη στιγμή είναι σε 8 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ νίκησε με το εμφατικό 4-0 την Νιούκαστλ.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός προκρίθηκε ως τρίτος από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου πήραν τα εισιτήρια για την φάση των 16 ενώ εκτός συνέχειας στις ευρωπαικές διοργανώσεις έμεινε ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι Πειριαώτες έχουν να χάσουν από το περσινό Νοέμβριο και συνεπώς έχουν ένα αήττητο 18 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στην προηγούμενη αγωνιστική της Superleague η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς νίκησε με το εμφατικό 4-0 τον Πανιώνιο.

Άρσεναλ και Ολυμπιακός θα συναντηθούν έχουν συναντηθεί άλλες οχτώ φορές. Οι νίκες είναι μοιρασμένες και για τις δύο ομάδες. Ο θρύλος έχει νικήσει  φορές εντός έδρας αλλά και μία στο Έμιρειτς στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2015-2016 με 2-3.

Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι θα έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους για το ματς πέρα του τραυματία εξτρέμ τους Χιλάλ Σουντανί. Ο Πέντρο Μαρτίνς θα κατεβάσει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείτε από τους Ρούμπεν Σεμέδο και τον αξιόλογο Αμπού Σισέ. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα είναι το δεξί μπακ των Πειραιωτών ενώ ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας θα παίξει ως αριστερό μπακ.

Στα χαφ πιο πίσω θα βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά που θα λειτουργεί ως κόφτης. Πιο μπροστά στο κέντρο θα παίξουν οι Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα εμπιστευτεί τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και τον Γιώργο Μασούρα στα εξτρέμ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί που μετράει ήδη 22 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Arsenal

Η Άρσεναλ έχει πολλές απουσίες παικτών και προβλήματα τραυματισμού. Ο Μεζούτ Οζίλ δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Λούκας Τορέιρα έμεινε εκτός λόγω ασθένειας . Οι Τσέιμπερς, Τίρνει και Σεντρίκ Σοάρες θα μείνουν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και έλλειψη φόρμας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει αν ο Αρτέτα θα σκεφτεί να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του εν όψει του ματς με την Έβερτον. Ο Ισπανός προπονητής των Κανονιέρηδων θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια επιλέχθηκε να αγωνιστεί ο εξαιρετικός Γερμανός τερματοφύλας Μπέρντ Λένο, Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Νταβίντ Λουίζ και Σκρόνταν Μουσάφι. Δεξί μπακ θα παίξει ο Μάιτλαντ-Νάιλς ενώ ως αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Κολαζίνατς.

Ο Θεμπάγιος έκανε εξαιρετικό ματς με την Νιουάστλ και θα κρατήσει την θέση του στα χαφ με παρτενέρ τον Γκρανίτ Τζάκα. Ως δεκάρι ο Γουίλοκ θα αντικαταστήσει τον Οζίλ που θα απουσιάζει από το σημερινό ματς. Στα άκρα της επίθεσης οι Ομπαμεγιάνγκ και Μαρτινέλλι θα καλύψουν την δεξιά και αριστερή πτέρυγα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Λακαζέτ, ο οποίος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα γκολ στις ευρωπαικές διοργανώσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ