Άρσεναλ

Εξοργισμένος με το VAR ο Βενγκέρ!

Ο Βενγκέρ παρευρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση βραβείων, ασκώντας δριμύτατη κριτική στην εφαρμογή και την χρήση του VAR.

Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε και μίλησε στα «Laureus World Sports Awards» στο Βερολίνο, μην διστάζοντας να “κράξει” το VAR. Ο Αλσατός τεχνικός μόνο ψύχραιμος δεν φάνηκε με την αλλαγή που έχει εφαρμοστεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μπορεί πλέον ή προς το παρόν να μην βρίσκεται στους πάγκους, αυτό δεν κάνει όμως το Βενγκέρ να μην ανησυχεί για την εξέλιξη του αθλήματος.

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, σχολίασε με καυστικό τρόπο, την πρακτική χρήση του VAR. Από ότι φαίνεται, η ακεραιότητα με την οποία εφαρμόζεται ο νέος κανονισμός δεν του ταιριάζει και κατά την άποψή του δεν ταιριάζει στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Εξάλλου, με την μύτη δεν σκόραρε κανείς…όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξοργισμένος με το VAR ο Βενγκέρ!

Τα λόγια του Βενγκέρ

«Ορισμένες φορές καταλογίζεται οφσάϊντ για μερικά εκατοστά. Και σε αρκετές απ΄ αυτές, η παράβαση αφορά στο… μέγεθος της μύτης», δήλωσε με νόημα ο Βενγκέρ και πρόσθεσε: «Κατά συνέπεια, πιστεύω ειλικρινά, ότι είναι καιρός να αλλάξουμε αυτόν τον κανονισμό, έτσι ώστε να μην βρεθούμε στην κατάσταση να λέμε ότι ένας παίκτης είναι εκτός παιχνιδιού λόγω της μύτης του. Μπορεί πραγματικά κάποιος να σκοράρει με την μύτη του; Αντίθετα, δεν καταλογίζεται οφσάϊντ όταν οποιοδήποτε μέρος του σώματος του παίκτη ευθυγραμμίζεται με τον τελευταίο αμυντικό. Και όμως, ο παίκτης, μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε μέρος του σώματός του. Επομένως, είναι καιρός να αλλάξουμε αυτόν τον κανόνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ