Μπαρτσελόνα

Επιστροφή στις ρίγες για την Μπαρτσελόνα (pic)

Εντυπωσιάζει η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα σχέδια που διέρρευσαν από τη NIKE.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα να ταλανίζεται από πολλά εσωτερικά προβλήματα, σε διοικητικό κυρίως επίπεδο ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν προχωρά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Με τον σχεδιασμό βέβαια να μην αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, την ενίσχυση κτλ αλλά και άλλους τομείς όπως είναι και η νέα εμφάνιση της ομάδας.

Μέσω της «Mundo Deportivo» έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες τα πιθανά σχέδια της NIKE από τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2020-21 και αυτά είναι άκρως εντυπωσιακά. Μετά τα σχέδια αλά σκάκι της φετινής, από του χρόνου όπως φαίνεται θα έχουμε επιστροφή στο κλασικό στυλ των «μπλαουγκράνα» με τις ρίγες.

Συγκεκριμένα η πρώτη έχει τις κάθετες ρίγες στα χρώματα της ομάδας με χρυσές λεπτομέρειες που… κάνουν τη διαφορά ενώ στη δημοσιότητα ήρθαν κι η δεύτερη αλλά και η τρίτη εμφάνιση. Η δεύτερη είναι σε μαύρο ενώ η τρίτη σε ροζ που παραπέμπει λίγο και στην περσινή αντίστοιχη, με τις εντυπώσεις πάντως να είναι πολύ θετικές από τον κόσμο.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ισπανική εφημερίδα, ήδη οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν φωτογραφηθεί με τις νέες εμφανίσεις και είναι πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Μένει να δούμε να θα συνδυαστεί και με επιτυχίες.

Δείτε τα σχέδια που έχουν διαρρεύσει: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ