Μπαρτσελόνα

Πρόεδρος Λεγανές: «Ο κανονισμός δεν είναι δίκαιος και η Μπαρτσελόνα έχει ευνοηθεί από αυτόν»

Ο πρόεδρος της Λεγκανές, Μαρτίν Ορτέγκα, είναι έξαλλος με τον κανονισμό που... έστειλε τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ στην Μπαρτσελόνα κι άφησε την ομάδα του χωρίς έναν πολύ σημαντικό παίκτη.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ είναι από την Πέμπτη ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα κάνοντας το πολύ μεγάλο άλμα στην καριέρα του, ουσιαστικά από το πουθενά. Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε ένα παραθυράκι στους κανονισμούς της La Liga και πήρε τον παίκτη για να καλύψει τα κενά της στην επίθεση μετά τους τραυματισμούς των Σουάρες και Ντεμπελέ.

Στην Λεγανές όμως ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν μια από τις βασικότερες μονάδες τους και μάλιστα χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι. Οι Καταλανοί πλήρωσαν τη ρήτρα των 18 εκατ. ευρώ κι έκαναν δικό τους τον τον Δανό επιθετικό με τον πρόεδρο της Λεγανές να ξεσπά λίγες ώρες αργότερα.

Συγκεκριμένα ο Μαρτίν Ορτέγκα, μίλησε για τον κανονισμό τον οποίο και εκμεταλλεύτηκε η Μπαρτσελόνα αποκτώντας τον Μπρέιθγουεϊτ τονίζοντας πως προκάλεσε τεράστια ζημιά στην ομάδα του ενώ έθεσε και ζήτημα ισότητας.

Αναλυτικά είπε:

«Θέλουμε να υψώσουμε τη φωνή μας. Είμαστε σε μία κατάσταση που επιφέρει τεράστια ζημιά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον κανονισμό. Θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε περίπτωση που υπήρχε κοινή συμφωνία μεταξύ των ομάδων, αλλά οι ισχύοντες κανόνες δεν προσφέρουν ισότητα μεταξύ των ομάδων. Πιστεύουμε ότι ο κανόνας δεν είναι δίκαιος και η Μπαρτσελόνα έχει ευνοηθεί από αυτόν. Η μόνη χαμένη είναι η Λεγανές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ