Γιουβέντους

Ρονάλντο: “Χαράσσω την δικιά μου πορεία. Δεν εξαρτώμαι από ομάδες”!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να κερδίζει τίτλους και να αφήνει το δικό του σημάδι στην ιστορία της εκάστοτε ομάδας, για την οποία αγωνίζεται.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό ότι ποτέ δεν έγινε σημαία μίας συγκεκριμένης ομάδας. Μπορεί να αγαπήθηκε όπου κι αν έπαιξε, πάντα όμως έβαζε ως προτεραιότητα το καλό της καριέρας του. Είτε αυτό λέγεται μεταγραφή στην Ρεάλ. Είτε αυτό λέγεται μεταγραφή στην Γιουβέντους, όταν οι “μερένχες” βίωσαν την χρονιά μετάβασης στην νέα φουρνιά. Ότι και να πει κάποιος για τον Πορτογάλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα έδωσε όλα και κατέθεσε την ψυχή του στο γήπεδο, για τα χρώματα οποιασδήποτε ομάδας κι αν αγωνίστηκε.

Ο Ρονάλντο ξέρει ότι παρότι έκανε μεγάλες θητείες στα κλαμπ που έπαιξε, ποτέ δεν έγινε αρχηγός, ή σύμβολο σε μία από αυτές. Ο μεγάλος του στόχος, ήταν να συνεχίζει να γράφει ιστορία. Να κατακτά τίτλους, προσωπικά βραβεία και να αφήνει όλο και πιο έντονο το σημάδι του στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό έκανε κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει, σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν τον βγάλει η ποδοσφαιρική του μοίρα. Ρονάλντο: "Χαράσσω την δικιά μου πορεία. Δεν εξαρτώμαι από ομάδες"!

Η δήλωση του Πορτογάλου

Ο σούπερ σταρ της Γιούβε, μίλησε σε ξένο μέσο, περιγράφοντας ακριβώς αυτό, την πρόθεσή του να συνεχίσει να παλεύει για την κορυφή, ανεξάρτητα από το κλαμπ που βρίσκεται. Συγκεκριμένο ο Ρονάλντο είπε: “Χαράσσω την δικιά μου πορεία, χωρίς να έχει σημασία που αγωνίζομαι. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους. Να αφήσω την δικιά μου κληρονομιά στον εκάστοτε σύλλογο. Αυτό είναι που έκανε τόσα χρόνια κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω για μερικά ακόμα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ