Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νίκη τετράδας για την Τσέλσι στο μεγάλο ντέρμπι (vid)
Αγγλία

Νίκη τετράδας για την Τσέλσι στο μεγάλο ντέρμπι (vid)

Η Τσέλσι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης εξαφανίζοντας την Τότεναμ (2-1) και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

22.02.2020 | 16:23

Ντέρμπι του Λονδίνου είχε σήμερα το μενού της Πρέμιερ Λιγκ με τις Τσέλσι και Τότεναμ να βρίσκονται αντιμέτωπες. Μεγάλη επιστροφή και για τον Ζοσέ Μουρίνιο που βρίσκεται στην έδρα των «μπλε» και πάλι ως αντίπαλος. Μεγάλης σημασίας και από άποψης βαθμολογίας ο συγκεκριμένος αγώνας αφού ξεκαθαρίζει η τετράδα.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι. Δεν άφησαν σε καμία περίπτωση την Τότεναμ να αποκτήσει υπεροχή και μάλιστα ήταν αυτοί που σημείωσαν και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Πριν ένα μήνα ο Ζιρού βρέθηκε μία ανάσα από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πετύχει το 1-0 της αναμέτρησης. 

Με πάσα από τον Ζορζίνιο στον Ζιρού εκείνος βγήκε τετ α τετ με τον Λιορίς ο οποίος τον νίκησε. Η μπάλα στρώθηκε στον Μπάρκλεϊ που σούταρε με την μία όμως η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Η άμυνα της Τότεναμ δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Ζιρού με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τον Λάμπαρντ να κλέβει τις εντυπώσεις για το πολύ αποτελεσματικό κοουτσάρισμά της Τσέλσι.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά. Η Τσέλσι συνέχισε ακάθεκτη το ασφυκτικό πρεσάρισμά της και μάλιστα κατάφερε αρκετά νωρίς να πετύχει και δεύτερο γκολ. Με ένα πανέμορφο γκολ του Μάρκος Αλόνσο η Τσέλσι διπλασίασε τα τέρματα της απέναντι στην Τότεναμ κάνοντας το 2-0.

https://www.youtube.com/watch?v=M_g7N20tYks

Το μόνο που κατάφερε η Τότεναμ ήταν να μειώσει στο σκορ κάνοντας το 2-1 με τον Λαμέλα. Μετά από κόντρα του αμυντικού της Τσέλσι η μπάλα αλλάζει πορεία και μπερδεύει τον Καμπαγέρο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version