ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

“Ψυχωμένο” διπλό για την ανώτερη Σίτι!(vid)

Η ανώτερη Σίτι κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Λέστερ και καπάρωσε ψυχολογία και δεύτερη θέση! Γκάμπριελ Ζεσούς ο χρυσός σκόρερ.

“Ψυχωμένο” διπλό για την ανώτερη Σίτι!(vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 1-0 και χρυσό σκόρερ τον Γκάμπριελ Ζεσούς, στην έδρα της Λέστερ για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ανώτερη και παρόλο που δεν την πήγε το ματς όπως θα ήθελε, κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη. Ο Κουν Αγκουέρο έχασε πέναλτι στο 63, η Σίτι όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να νικήσει τον εκπληκτικό Σμάιχελ. Η Λέστερ προσπάθησε και μπορεί να αισθάνεται άτυχη, όταν στο 8ο λεπτό, το πλασέ του Βάρντι κατέληξε στο δοκάρι. Στους 57 πλέον οι Πολίτες, έμεινε στους 50 η Λέστερ.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό και ένταση. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και οι δύο ομάδες ήθελαν να δημιουργήσουν φάσεις. Την πρώτη τεράστια ευκαιρία, την είχε η Λέστερ με τον Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος βρέθηκε απέναντι από τον Έντερσον, μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Μάντισον. Πλάσαρε με το δεξί τον Βραζιλιάνο, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα η Σίτι απάντησε στις ευκαιρίες. Ο Μαχρέζ σούταρε, ο Σμάιχελ κατάφερε να διώξει. Στο 17′ ο Γκιουντογάν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε όμως πήγε στο κέντρο της εστίας. Στο 37′ ήταν η σειρά του Μάντισον να απειλήσει με μακρινή εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα πήγαινε στην γωνία, αλλά ο Έντερσον αντέδρασε σωστά. "Ψυχωμένο" διπλό για την ανώτερη Σίτι!(vid)

Στην επανάληψη η Σίτι πίεσε περισσότερο. Στο 53΄ο Ντε Μπρόινε βρήκε ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Σμάιχελ είπε και πάλι ΟΧΙ. Στο 63′ ο Αγκουέρο είχε στα πόδια του την μεγάλη ευκαιρία. Η Σϊτι κέρδισε πέναλτι και ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση. Η προσπάθειά του ήταν κάκιστη και έτσι ο τερματοφύλακας της Λέστερ απέκρουσε με τα πόδια. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουν ξαναπροσπάθησε να νικήσει τον Σμάιχελ, αλλά εκείνος ήταν και πάλι εκεί. Στο 71′ ήταν η σειρά της Λέστερ να βγάλει αντίδραση. Ο Βάρντι βρέθηκε στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε όμως, πέρασε άουτ. Το ματς πήγαινε προς το τέλος, αλλά τελικά η Σίτι βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Από ατομική προσπάθεια του Μαχρέζ, η μπάλα έφτασε την κατάλληλη στιγμή στον Ζεσούς κι εκείνος με ωραίο τελείωμα νίκησε τον απροσπέλαστο μέχρι εκείνη την στιγμή Σμάιχελ.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ