Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστροφή στην… κανονικότητα για την Ατλέτικο με «τριάρα»! (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Επιστροφή στην… κανονικότητα για την Ατλέτικο με «τριάρα»! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Βιγιαρεάλ!

23.02.2020 | 23:51

Σπουδαία νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης που επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας της Βιγιαρεάλ! Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με σχετική άνεση. Στους 43 βαθμούς και την τρίτη θέση ανέβηκε η ομάδα του Σιμεόνε, στους 38 παρέμεινε η Βιγιαρεάλ..

Η Ατλέτικο μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση θέλοντας να επιβάλλει τον ρυθμό της. Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ έδειξε πως έχει έρθει στην Μαδρίτη με μοναδικό στόχο να φύγει με.. βαθμό ή και βαθμούς! Στο 16′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πανέμορφο γκολ του Πάκο Αλκάθερ. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ, ωστόσο το VAR… δεν είδε κάτι και έτσι κατοχυρώθηκε το 1-0 υπέρ της Βιγιαρεάλ!

Οι Μαδριλένοι ανέβαζαν ρυθμούς και απείλησαν με τους Μοράτα και Σάβιτς, ωστόσο ο γκολκίπερ της Βιγιαρεάλ έκανε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις! Ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 40′ με τον Άχνελ Κορέα να γράφει το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η ομάδα του Σιμεόνε ήταν… αποφασισμένη να πετύχει την ολική ανατροπή! Οι Μαδριλένοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με κεφαλιά του Κόκε στο 64′, με τον Ισπανό να κάνει το 2-1.

Οι ροχιμπλάνκος κατάφεραν να κλειδώσουν την υπόθεση τρίποντο στο 74΄με σκόρερ τον Ζοάο Φελίξ! Ο Πορτογάλος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα. Το σκορ έμεινε στο 3-1 μέχρι και το τέλος με την Βιγιαρεάλ να μην μπορεί να αντιδράσει…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version