Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανανέωσε με τη Γιουβέντους ο Ματουιντί!
Γιουβέντους

Ανανέωσε με τη Γιουβέντους ο Ματουιντί!

Δεν το κουνάει από το Τορίνο ο Ματουιντί

24.02.2020 | 17:37

Κάτοικος Τορίνο για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Ματουιντί. Ο Γάλλος χαφ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους, με συμβόλαιό του να διαρκεί πλέον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η Γιούβε τελείωσε σχετικά νωρίς τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενεργοποιώντας τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Ματουιντί, δείχνοντας ότι εκτιμά τη συνεισφορά του παίκτη στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Ο Ματουιντί μετακόμισε στο Τορίνο από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε, παραμένει βασικό στέλεχος της Μεγάλης Κυρίας, έχοντας πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ιταλίας. Φέτος μετρά 22 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 17 στη βασική εντεκάδα.

Μεγάλος στόχος για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 είναι η διάκριση και στην Ευρώπη, μαζί φυσικά με τη διατήρηση των πρωτείων στην Ιταλία. Ο οργανισμός της Γιουβέντους καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι ο Ματουιντί θα αποτελέσει σημαντικό στέλεχος αυτής της προσπάθειας.

Δείτε τις δηλώσεις του Ματουιντί

“Υπήρχε στο συμβόλαιό μου ένας όρος για μονοετή επέκταση της συνεργασίας. Η Γιουβέντους ενεργοποίησε αυτή τη ρήτρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν αμφέβαλλα για αυτό. Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στη Γιούβε για μια ακόμη σεζόν”.

Μπορεί όλα τα φώτα να πέφτουν στα αστέρια της επίθεσης, με κυριότερο όλων τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως για να φτάσεις ψηλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε και παίκτες – εργάτες. Αναμφίβολα, ο Ματουιντί αποτελεί έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version