Μπάγερν Μονάχου

Μίλερ: «Θα δούμε το καλοκαίρι για το συμβόλαιό μου»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο Τόμας Μίλερ σε δηλώσεις του σχετικά με το συμβόλαιό του.

Η απόδοση του Τόμας Μίλερ στην Μπάγερν δεν είναι αυτή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είναι και ο χρόνος συμμετοχής του αυτός που ήταν κατά το παρελθόν. Ο ρόλος του 30χρονου άσου είναι πιο περιορισμένος πλέον στην ομάδα κάτι που τον βάζει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον του.

Σκέψεις που πιθανώς να τον οδηγήσουν στην απόφαση να αφήσει το Μόναχο και την Bundesliga για άλλες πολιτείες ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα ώστε το καλοκαίρι να φύγει από την Μπάγερν με την οποία πάντως έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Η επιθυμία του όμως να αγωνίζεται βασικός και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια ομάδα, είναι πιθανό να τον οδηγήσει πιο γρήγορα μακριά από την Μπάγερν με την οποία έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων οκτώ πρωταθλήματα κι ένα Champions League.

Σε σχετική ερώτηση ο Μίλερ ανέφερε συγκεκριμένα:

«Θα υπάρξει απόφαση για το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Πρέπει πάντα να κερδίζεις τη θέση σου. Αν νιώσω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον την ομάδα και παίζει καλύτερα χωρίς εμένα, θα το δεχτώ. Ο ανταγωνισμός, δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Ο σύλλογος και ο προπονητής, παίρνουν τις αποφάσεις τους», τόνισε ο 30χρονος άσος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ