Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο κοροναϊός οδηγεί σε αναβολή της 26ης αγωνιστικής στην Serie A (pic)
Γιουβέντους

Ο κοροναϊός οδηγεί σε αναβολή της 26ης αγωνιστικής στην Serie A (pic)

Ο κοροναϊός έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του στην Ιταλία και στη γειτονική χώρα σκέφτονται την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας για το επόμενο διάστημα.

24.02.2020 | 13:18

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο κοροναϊός οδήγησε σε αναβολή τέσσερα παιχνίδια για την Serie A και δεκάδες ματς των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην Ιταλία. Τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού στη γειτονική χώρα όλο και πληθαίνουν, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους τέσσερις κι γι’ αυτό το λόγο η πολιτεία αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Έτσι οι Αρχές προσανατολίζονται σε αναβολή της 26ης αγωνιστικής, όπου μάλιστα υπήρχε και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ. Πιθανό μάλιστα είναι να αναβληθεί κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μέχρι την πρώτη Μαρτίου, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλία, αφού πρώτο μέλημα είναι η ανθρώπινη υγεία. Το παραπάνω ενδεχόμενο άφησε ανοιχτό σε δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε.

Ο Κόντε ανέφερε σχετικά:

«Δεν νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να πούμε πως όλα είναι καλά μέσα σε μια εβδομάδα. Εξετάζουμε τα πάντα και βολιδοσκοπούμε την κατάσταση καθημερινά. Ίσως χρειαστεί ν’ αναβάλουμε ολόκληρη την αγωνιστική».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version