Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ πήρε επίτηδες κόκκινη για να πάει στο καρναβάλι!

Ακραίο σενάριο που θέλει τον Νεϊμάρ να πήρε επίτηδες κόκκινη για να πάει τελικά στο καρναβάλι της Βραζιλίας.

Αν γίνει και αυτό, νομίζω ότι θα τα έχουμε δει όλα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μετά τον τραυματισμό του λίγο πριν τα γενέθλια του, που όλοι το συνέδεσαν με το πάρτι του. Ήρθε και δεύτερη αγωνιστική συγκυρία, που ταιριάζει απόλυτα με την άστατη εξωγηπεδική ζωή του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του χθεσινού παιχνιδιού με την Μπορντό, για χτύπημα σε αντίπαλό του. Λίγες ώρες μετά. όλη η Ευρώπη “βουίζει”, ότι ο Νεϊμάρ πήρε την κόκκινη για να πάει τελικά στο καρναβάλι της πατρίδας του.

Λόγω αποβολής, ο Βραζιλιάνος θα είναι σίγουρα τιμωρημένος για το επόμενο ματς της Παρί, με αντίπαλο την Ντιζόν το επόμενο Σάββατο. Κι αφού δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, που καλύτερα από μια επίσκεψη στην Βραζιλία και το καρναβάλι… Αν ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων το κάνει κι αυτό, ίσως πράγματι καταφέρει να πάρει την μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα του χρόνου. Αν και μετά, υπάρχει ερωτηματικό αν οι Καταλανοί θα μπορέσουν να εμπιστευτούν τον Νεϊμαρ. "Βουίζει" η Ευρώπη ότι η κόκκινη του Νεϊμάρ συνδέεται με το καρναβάλι!

Είχε ενημερώσει ότι δεν θα πάει 

Ο Νεϊμάρ πάντως, προ ημερών είχε ενημερώσει του ακόλουθούς του στο ίνσταγκραμ, ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί στο καρναβάλι. Μετά από 6 χρόνια, θα έπρεπε για αγωνιστικούς λόγους να απουσιάσει. Ίσως να μην είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της κόκκινης. Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν θα έχει το θράσος να πάει όντως στο καρναβάλι. Αυτό λογικά, θα είναι και η “ταφόπλακα” στις σχέσεις του με την Παρί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ