ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Άρνολντ : “Νιώθουμε απόλυτη ελευθερία στο γήπεδο”

Αποθέωσε Κλοπ και κόσμο ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ!

Άρνολντ : “Νιώθουμε απόλυτη ελευθερία στο γήπεδο”

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στην ικανότητα του Γερμανού κόουτς να παίρνει από τους παίκτες του τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο μπακ των κόκκινων έδωσε άλλες 2 ασίστ στο χθεσινό παιχνίδι, φτάνοντας τις 14 στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ισοφάρισε ήδη την περσινή του επίδοση, η οποία αποτελεί ρεκόρ για την Πρέμιερ Λιγκ, όσον αφορά τη θέση του αμυντικού. Ο Άρνολντ εξήγησε τι είναι αυτό που κάνει τη Λίβερπουλ του Κλοπ τόσο ξεχωριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

“Ο Κλοπ πάντα μας συμβουλεύει. Υπάρχει ένας τρόπος παιχνιδιού, τον οποίο οφείλουμε να ακολουθούμε. Κανένα ματς δεν είναι το ίδιο. Ο κάθε αντίπαλος παίζει διαφορετικά. Επομένως, υπάρχει διαφορά στην τακτική που ακολουθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πάντα όμως μας δίνει την ελευθερία που χρειαζόμαστε, αφού ξέρει την ποιότητά μας. Image result for klopp

Αυτό είναι και το σημαντικότερο για εμάς τους παίκτες. Νιώθουμε απόλυτη ελευθερία μέσα στο γήπεδο. Είμαστε μία επιθετική ομάδα, που θέλει συνεχώς να δημιουργεί ευκαιρίες και να σκοράρει. Για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, οφείλεις να έχεις πολλούς παίκτες στην επίθεση”.

Ο Άρνολντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της Λίβερπουλ, που ήταν κοντά στην ομάδα όταν το παιχνίδι έδειχνε να στραβώνει. Η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη στο Άνφιλντ και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν σημαντικό μερίδιο σε αυτή την επίδοση.

“Οι οπαδοί μας μας βοήθησαν πολύ, ειδικά όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις φιλάθλους όπως τους δικούς μας. Από δω και πέρα το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία που μας έχει περάσει ο προπονητής μας. Να προσπαθούμε συνεχώς μέχρι το τέλος και μετά να κάνουμε τον απολογισμό μας”.

Με το πρωτάθλημα ήδη εξασφαλισμένο, το ενδιαφέρον για τη Λίβερπουλ στρέφεται πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι κόκκινοι έχουν δύσκολο έργο, έχοντας ηττηθεί με 1-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Κλοπ, με τη δύναμη της έδρας τους, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανατροπή, προκειμένου να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ