ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Τσέλσι ή Μπάγερν…Μάχη μεγατόνων απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου θα κονταροχτυπηθούν απόψε στο Στάμφορντ Μπρίτζ. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει κεφάλι από το πρώτο ματς:

Τσέλσι ή Μπάγερν…Μάχη μεγατόνων απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Τσέλσι θα υποδεχθεί απόψε την Μπάγερν Μονάχου στο Στάμφορντ Μπρίτζ για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ παρά τις αντιξοότητες της φετινής χρονιάς κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Άγιαξ αλλά και την Λίλ.

Η Τσέλσι νίκησε το προηγούμενο Σάββατο με 2-1 την Τότεναμ εντός έδρας και αυτό το αποτέλεσμα λογικά θα της δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για το σημερινό ματς.

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε όλους τους αγώνες στο β’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο βρισκόταν και ο Ολυμπιακός. Η κλήρωση δεν έκλεισε το μάτι στην ομάδα του Χάνσι Φλικ αφού η Αγγλική ομάδα δεν είναι μόνο δύσκολος αντίπαλος, αλλά οι Βαυαροί έχουν μαζί της και ανοιχτούς λογαριασμούς.

Θυμίζουμε ότι η Τσέλσι είχε νικήσει στα πέναλτι 4-3 (1-1 παράταση) την Μπάγερν Μονάχου στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 στο Αλιάνζ Αρένα.

Στα αγωνιστικά οι πρωταθλητές Γερμανίας δυσκολεύτηκαν την Παρασκευή (21/2) κόντρα στην Πάντερμπορν αλλά τελικά ο Λεβαντόφσκι στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τσέλσι

Οι Κριστιάν Πούλισιτς, Χάντσον-Οντόι και Καντέ θα μείνουν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών. Ο Λάμπαρντ θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 3-4-2-1, το οποίο χρησιμοποίησε με επιτυχία κόντρα στην Τότεναμ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιον θα επιλέξει ο Άγγλος προπονητής για να εμπιστευτεί κάτω από τα δοκάρια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κέπα έμεινε στον πάγκο στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, με τον Γουίλι Καμπαγιέρο να ξεκινάει βασικός. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, αν και μπορεί ο Λάμπαρντ να…δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ισπανό τερματοφύλακα.

Οι τρεις αμυντικοί θα είναι οι Αθπιλικουέτα, Αντόνιο Ρούντιγκερ και Αντρέας Κρίστενσεν. Οι Ρίς Τζέιμς και Μάρκος Αλόνσο θα αναλάβουν την δεξιά και αριστερή πλευρά του κέντρου αντίστοιχα. Βέβαια όποτε η άμυνα χρειάζεται βοήθεια φυσικά θα πρέπει να προσφέρουν άμεσα την βοήθεια τους.

Ο Λάμπαρντ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει το κενό του τραυματία Καντέ. Ο διεθνής Γάλλος χαφ πολλές φορές είναι…ένα κέντρο μόνος του. Στην θέση του ο κόουτς της Τσέλσι θα βάλει δύο χαφ, τους Ζορζίνιο και Ματέο Κόβασιτς.

Ο Μέισον Μάουντ και ο Ρος Μπάρκλει συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο ντέρμπι του Σαββάτου και θα αγωνιστούν σήμερα λογικά σαν εξτρέμ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Ο Τάμι Άμπραχαμ είναι φιτ αλλά έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Ο Ολιβιέρ Ζιρού που τον αντικατέστησε έκανε εξαιρετική δουλειά σκοράροντας στο 15′ ενάντια στα Σπιρούνια το Σάββατο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βέβαια ο Τάμι Άμπραχαμ από τον Γάλλο διεθνή πιο πιθανόν να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης απόψε.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου θα ταξιδέψει στο Λονδίνο χωρίς τον τραυματία Νίκλας Σούλε. Ο Ιβάν Πέρισιτς επίσης θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο Χάβι Μαρτίνεθ επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά λογικά ο Χάνσι Φλικ δεν θα ρισκάρει να τον ρίξει στο παιχνίδι απόψε.

Ο προπονητής των Βαυαρών θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 αν και στο ματς με την Πάντερμπορν χρησιμοποίησε το 3-4-2-1. Ο Νόιερ αν και κάνει συχνά λάθη τελευταία, αν και θα παραμείνει κάτω από τα γκολποστ.

Οι Λούκας Χερνάντεζ και Αλάμπα λογικά θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Μπάγερν Μονάχου. Ο Παβάρ θα παίξει ως δεξί μπακ, ενώ ο Αλφόνσο Ντέιβις θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ.

Ο Κίμμιχ από την άμυνα θα ανέβει στα χαφ. Μαζί του παρτενέρ στο κέντρο θα είναι ο Τιάνγκο Αλκάνταρα. Οι δύο τους θα λειτουργήσουν ως κόφτες, αλλά θα προσπαθήσουν να τροφοδοτήσουν την μπάλα και μπροστά για την δημιουργία φάσεων.

Ο Τόμας Μίλερ θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα ως δεκάρι, με τους Κομάν και Γκάμπρι να είναι τα εξτρέμ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης αδιαμφισβήτητα η θέση ανήκει στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε 10 γκολ στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι πραγματικά απίθανο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ